Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница
Мерси за съветите ще падне голяма избиране определено, дано не ме изритат накрая :) - а някакво инфо по принцип как мога да разбера дали съответната бройка не е била мостра ( някъде четох че може някакси да се види колко брой часа са изминали или нещо подобно с дистанционното май ставаше)
По принцип е така , от сервизното меню , но на продавачите им е забранено да влизат в него / сега може и да има промяна / , а и за някои марки / новите ЛГ / ти трябва сервизно дистанционно !
Ами моделите и размерите на старите ми телевизори са : Samsung Б650 40 инча и Philipsa e 32 инча.
Нещо данните са ти различни в различните постове ! А и размерите първо бяха други - уточни се и после питай , за това което искаш !
В Метро тази седмица SONY 46ex402 е на цена 1098 лв, с 200 лв надолу от ТМ.
Този модел е един път и на тази цена си е абсолютен хит.
Този модел е един голям боклук -на СД трябва да го гледаш от 5 метра. :))
За първи път когато го видях каква картина представяше в SD просто неповярвах, че SONY най-накрая са успяли да направят модел с такава отлична обработка на този сигнал. През HDMI и SCART подаден сигнал от DVD и сателитен цифров приемник на този нисък модел без 100 Hz изглежда все едно е HD. Коментирах на приятел, който е луд фен на марката за него и ниската му цена и след посещение в магазина за покупка уж на най-високата серия от тази години си тръгнаьме с 46EX402. В неделя му бях на гости и отново се чудих от къде вади това супер качество? Само споделям наблюденията си. А, при 46EX720 такова качество изобщо липсва.
Сигурен ли си ,че не бъркаш моделите -EX402 е с BRAVIA ENGINE 2 и е ужасен на СД сигнал.
И на мен нещо не ми се вързваше, но това си е чистата ситуация. Настроих, тествахме, всичко каквото се сетиш и PERFECT.
Някъде има може би грешка, партиди на внос с променени матрици, процесори ли? Кой знае какво става с тия производители. Теста с DVD-то беше с "Трансоформърс" 1 и 2 серия. Абе нямам думи!!! Почти триизмерна картина. Новините по NOVA TV като HD. Нека споделеното да не обърква никой и всеки да си проверява и тества подробно, а не кой чул-недучул и да купува.
Ами аз за последно сравнявах 40" ,когато купувах Тошиба-та и до нея направо не ставаше за гледане ,не знам да са променяли нещо -в сайта им си го пише с BRAVIA ENGINE 2.
Здравейте,
четох някъде в нета,че от Септември трябвало да излязат по ТМ и ТП новите модели телевизори на по-реномираните марки. Имате ли представа дали е истина това и кои ще са най-съблазнителните модели?
Има нещо вярно ! Очакват се новите LG , Sharp , и от другите , новите плазми на Панасоник , за Коледа ще има по-богат избор !
Да Интерсервиз Узунови сега гледам малко по-малко започват да качват новите модели в сайт си. Има заредени нови модели (SH330 за сега ) в Софийския им магазин ( най-вероятно и в другите ) .
Цитат:
Първоначално публикувано от progresive
Да Интерсервиз Узунови сега гледам малко по-малко започват да качват новите модели в сайт си. Има заредени нови модели (SH330 за сега ) в Софийския им магазин ( най-вероятно и в другите ) .
Чакат пристигането на повечето нови модели от 8-ма и 6-та серия. Шарп имаше производствени проблеми заради земетресението и поради тази причина от централата в Австрия ,решиха първо да заредят големите пазари - Германия, Франция, Дания, Испания /още преди месец/ и накрая малките като България.