Вносителя вече е Самсунг- България и на ТМ му отнеха представителството , за това и Технополис продава вече година и Самсунг . КиК или Техномаркет внасят официално само Тошиба и то е видно по- масовото излагане и промотиране на марката.
Преглед за печат
Вносителя вече е Самсунг- България и на ТМ му отнеха представителството , за това и Технополис продава вече година и Самсунг . КиК или Техномаркет внасят официално само Тошиба и то е видно по- масовото излагане и промотиране на марката.
В конкретния случай защото 46C650 е една-единствена изостанала бройка в цялата страна със съмнително състояние в Техномаркет.
Най-добрите телевизори за 2011г според EISA
http://www.eisa.eu/awards/4/video.html
European Plasma TV 2011-2012 - Panasonic VIERA TX-P50VT30
European 3D TV 2011-2012 - Philips 46PFL9706
European LCD TV 2011-2012 - Sony BRAVIA KDL-55HX920
European Best Buy TV 2011-2012 - Samsung UE40D6500
Те и трите модела са 3Д ,пък единия най-добър ЛСД ,а другия най-добър 3Д :081: -никаква логика :)) /то логика има ,ама.... за всека марка награда :wink: /.
Съвсем нормално е да са различни категории. Това, че даден телевизор е най-добрия 3Д, не означава че е най-добър като LCD. Може и плазма да е в тая категория най-малкото.
Аз имам съмнения, че точно тоя Philips e най-добър за 3Д, но те традиционно са абонирани за тия награди.
Имам запитване за плазмен 3д тв 50 инча,дали да бъде Samsung c 7000,D 8000 или Панасоник ST 30.Благодаря
От прочетеното по форуми и ревюта за 3D LCD - да това е най-добрият 3D ,следван от Sharp и Samsung. Вероятно голям превес му дава използваната матрица на Sharp ,която е малко по-бърза от другите. Добре е да се сравни редом до модела LE830.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Иначе плазмите на Пенасоник са най-добри в 3D.
Ако ще е плазма , Панасоник са се доказали , че могат ! Не че няма и добри модели и при другите марки , но .... !Цитат:
Първоначално публикувано от kilmister
Аз като чета повечето ревюта на 3Д модели -навсякъде завършват с "не толкова добър 3Д ефект като при Панасоник" или "почти толкова добър ,като Панасоник" ... :) Не че имам нещо против Филипс ,но все още не съм видял някъде да го дават като еталон-сигурно за догодина ще е еталона. В повечето случаи обаче тия награди са си платени и всяка марка се договаря ,за мен тая година- тая награда..../в минали години е имало осезаемо по-добри модели от "наградените"/
ПП Самсунг 51D8000 е много добър модел /най-добрата им плазма досега/!
Моето умуване вероятно ще е още няколко месеца - заради ремонтите в жилището. Проверих няколко LCD и LED варианти/ 37-42 инча/ с разни тестчета на практика.Старият ми Panasonic Quintrix -28 инча, 100 Hz, от 2005 г, защо например възпроизвежда по-качествена картина спрямо тях при цифрова телевизия - примерно със сигнала от Planeta HD? Пробвах при приятели с LG и Samsung. За 42 инча почти съм се убедил - но трябва и жената да се доубеждава..Изглежда и ненужно огромен.Сега се чудя дали пак трябва да е Panasonic - защото "старият" телевизор в случая е база за сравнение с всякакви други модификации. Би било глупаво да се оборудвам с нещо ново, а то да е с по-лоши характеристики от досегашното... Как го преценявате това?
Ние го преценяваме , но ти още ще трябва да прочетеш това-онова и тогава сам ще си отговориш на въпросите , а и след няколко месеца може и друг акъл да ти дойде !
Доста рано ги задаваш тези въпроси !
Любопитно ми е как гледахте HD сигнал на CRT телевизор ?Цитат:
Първоначално публикувано от TNN
Това как го разбра ? Имам и аз един такъв Panasonic Quintrix , но 29 " , пак е 100Hz , но и имам LCD LG 37" - ами честно да ти кажа Planeta HD не се вижда по-добре на кинескопа т.е. въобще не се вижда ! :)) Това е при цифрова кабелна телевизия !Цитат:
Първоначално публикувано от TNN
TNN, ако си решил да купуваш плоскопанелен телевизорсамо заради това,че е по-модерен и ще стои по-добре в новия ти хол - недей!Остави си стария и си го гледай него,ако имаш къде да го сложиш при новото обзавеждане,защото все пак тоя туч мисля че беше 50 кила.Ако ти харесва картината на Quintrix-a,а на плоскопанелните не,тогава защо въобще ще купуваш нов?Пък парите за телевизора жена ти веднага ще ги намести някъде ;-)
Здравейте,
След продължително обикаляне на магазините, разговори с консултантите и четене на информация в нета, съм се спрял на този LCD Panasonic TX-L32C3Е
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...4418&scenario=
Бюджетът ми е до 600 лв. и нито стотинка повече :sad:
Разстоянието, от което ще се гледа е не повече от 3,5 м.
Засега ще бъда на кабелна - Blizoo.
Основно вечер, след работа да прецъкам каналите за някой филм или спорт (футбол, тенис и т.н.)
Със сигурност ще се гледат филми от PC.
Благодаря предварително на всички, които могат да ми помогнат в избора!