Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница
Здравейте,
Колебая се между LG 42LD750 и Panasonic L42G20. Плейра на телевизора няма да се ползва. Също така ми трябва телевизор с матов екран понеже ще го свети слънцето през определена част от деня и по тази причина отпада плазмата като вариант :( Надявам се да ми помогнете с избора.
Цитат:
Първоначално публикувано от pifski
Здравейте,
Колебая се между LG 42LD750 и Panasonic L42G20. Плейра на телевизора няма да се ползва. Също така ми трябва телевизор с матов екран понеже ще го свети слънцето през определена част от деня и по тази причина отпада плазмата като вариант :( Надявам се да ми помогнете с избора.
И двата модела са с S-IPS матрици на LG и с полуматов панел , най-добре ги сравни на място и вземи този ,който мислиш че по ти харесва като картина, меню и дизайн , моделите са добри и двата.
Здравейте.
Искам да си купя телевизор 42", главно ще бъде използван за конзола.
Помещението е сравнително тъмно, така че обмислях плазма като вариант и се спрях на този:
http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42g20e
Добър избор ли е? Ако не моля ви препоръчайте ми подходящ на цена до 1500лв и не по малък от 42".
Също така видях тази обява:
********************/forums.php?action...topicid=152151
Според вас струва ли си?
Малко ме притеснява купуването на тв 2-ра ръка, макар че има гаранция и застраховка.
Aikz, в момента новия модел P42G30E е 1599лв. в Технополис , за предпочитане е.
Плазма на старо от интернет е авантюра и аз не те съветвам да го правиш , ако не познаваш човека.
42G20 е доказано добра покупка. Гледам, че все още е добре зареден по магазините и цената е добра.
Тази оферта за Самсунга звучи прекалено хубаво за е истина.
Edit. Не съм разбрал, че цената g30 е такава. Определено за 100 лв отгоре си заслужава.
Благодаря за съветите.
По принцип ако имам възможност да проверя самсунг-а на място, струва ли си да се занимавам?
Смисъл самият телевизор ще бъде ли подходящ за конзола?
Още един производител на телевизори
http://www.celloelectronics.com/
Здравейте колеги, след дълго мислене и умуване какъв телевизор да си взема се спрях на Samsung eu40d6530, според вас дали няма да съжелявам
, че не взех LG 42lw570s?
Някой може ли да сподели впечатления от новата серия на LG - LW. Лични впечатления от пасивната 3D технология и конвертирането на обикновения 2D сигнал в 3D.
Интересуват ме моделите 42 LW5500 и 42 LW570S.
P42G20 е 1399лв с 5г. гаранция
Здравейте отново, отказах се да взимам плазма и сега съм се спрял на 2 модела:
SONY KDL-46EX402AEP
PANASONIC L42E30E
Кой от двата е по-добър според вас?
Здравейте, имам нужда от помощ за избор на LCD телевизор с размер 32инча. Ще го използвам главно за PS3 и за blu-ray филми. Бюджета ми е крайно ограничен и е в размер до 700лв.
Ето този ми грабна окото- http://www.technopolis.bg/b2c/detail...P11090101/LCD-телевизор-PHILIPS-32PFL3606H
но е нов модел и никаде няма ревюта и оценки за него.
Ако може да ме насочите към най-добрия избор ще съм ви изключително благодарен
Здравейте! Имам едно леко въпросче, самсунг 55ц650 има ли като на по-старите модели светодиод долу посредата на рамката и от къде се пуска, и защо не е активно менюто "общ интерфейс", сложил сим ТВ на хоум мод.
Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от Aikz
Здравейте отново, отказах се да взимам плазма и сега съм се спрял на 2 модела:
SONY KDL-46EX402AEP
PANASONIC L42E30E
Кой от двата е по-добър според вас?
Вторият е по-добър.
Цитат:
Първоначално публикувано от georgilsfc
Здравейте! Имам едно леко въпросче, самсунг 55ц650 има ли като на по-старите модели светодиод долу посредата на рамката и от къде се пуска, и защо не е активно менюто "общ интерфейс", сложил сим ТВ на хоум мод.
Благодаря!
Това "общ интерфейс" ако не се лъжа е за КАМ модула - показва версия на софтуера, дата на производство, настройки за ъпдейт и език....