Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Mocanin ако искаш Самсунг само заради медийният му плеър не е ли по добре, примерно да купиш приличен ТВ до 2000-2100лв., а с останалите пари някой изпитан Мултимедиен плеър (AC Ryan PlayOn, Diva, Zinwell ZP-500 и др.) и HDD към него.
@gnf - Принципно съм мислил за такъв вариант; кое ТВ би препоръчал с нисък лаг за около тези пари?
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Решението е просто. Вземаш си конзолата и отиваш в магазина да тестваш - консултантите няма да ти откажат. На влизане се обади на охраната ,че внасяш своя конзола ,за да нямаш после проблеми.
@hristoslav2 - Това е вариант, но може да ме изгонят докато гледам, че съм малко придирчив (малко пари, супер качество) :) Все пак май се спирам на Samsung 40D6500 за 2000 лв. Поне засега :)
baimarin
http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...20&p=TX-P50G30
TX-P50G30 - с променен дизайн и G14 панел
USB HDD / SD Card Записване (USB HDD)
Wireless LAN Адаптор - включен в комплекта
TX-P50G30- това е TX-P50V20 без филтъра, но с панел G14
Цитат:
Първоначално публикувано от Mocanin
@hristoslav2 - Това е вариант, но може да ме изгонят докато гледам, че съм малко придирчив (малко пари, супер качество) :) Все пак май се спирам на Samsung 40D6500 за 2000 лв. Поне засега :)
Споко - няма да те изгонят.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
мерси за бързия отговор това с разликите ясно виждам че и единия е с Vreal Pro 5 а другия с Vreal Live освен разликата в дисплеите и понеже не вярвам че ще мога да ги видя един до друг в пловдив проверих в ТМ дават че имат 50G20 в софия та според теб ще има ли голяма разлика в картината или просто всичко зависи от човека и така гледам и каквото ми хареса това купувам все пак виждам че горд собственик на панасоник в20.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mocanin
..... (малко пари, супер качество) ......2000 лв. .....
Ехааа, освен да си пожелая и за мен 2000 лв. да са малко пари... :016:
Няма голяма разлика в картината. Ако държиш на G30 изчакай до септември- тогава цената му ще падне със 150лева. През ноември ще падне с още 100 лева.
hristoslav2
Администратор
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
« Отговор #348 -: 17.02.2011, 13:46 »
За мен промените са козметични. Дори в панелите-по-скоро само са сменили заглавието G13 с G14. Поредният търговски трик.
Цялото шаси трябва да се смени с напълно ново. Интернет приложенията трябва да са базирани на отделна платка с отделен процесор-с голяма оперативна памет. Софтуера им също трябва да се подмени с нов - ново меню също. Да помислят за пълноценен браузър и безжична клавиатура в комплектацията. Целият интерфейс да бъде насочен встрани или още по-добре надолу - а не както е сега ,по-голямата част е насочена назад което е неудобство при монтаж на стена.
Дизайна на Z серията трябваше да го продължат в миналогодишната V серия ,а тази година трябаше да слезе и във G серията.....Спят.....обаче конкуренцията им не. Samsung усетиха ,че дизайна продава и промениха техните плазми миналата година.
сега разбирам за какво говориш остава да прочета всичките 55 (останаха 20) страници като гледам масово се купува G20 и отзивите са много добри ;) само дето колкото повече чета толкова повече косури в управление менюта и така на татък :sad: :sad: :sad:, но пък в крайна сметка няма начин всичко да е ок все пак сме в България.
Когато сравнявате модели на Панасоник от 2010 г. с такива от 2011г. не забравяйте ,че в тазгодишните модели ххх 30Е е оправен проблема с българския език като предпочитан, който в моделите от 2010 ххх20Е не се запомня и трябва да се въвежда при всяка смяна на канала.
Здравейте ! :ole
Много спешно в рамките на 48 часа за един мой колега ми трябва Вашия компетентен съвет за избор на 32" LCD , който ще се ползва основно за ТВ-гледане.
Финансова рамка до 700 лв.
Маркирах няколко:
TOSHIBA 32LV833G - 679.- от ТМ
LG 32LD320 - 519.- от ТМ
PANASONIC TX-L32C3E - 599.- от ТМ
SAMSUNG LE-32D550 - 699.- от ТМ
LG 32LD465 - 699.- от ТП
PHILIPS 32PFL5405H/12 - 695.- от ТП
Моля Ви за компепентен съвет! :ole
NKD - Ники, моля Те и Ти да вземеш отношение и да дадеш коомпетентна препоръка / Е, ако можеш, защото желанието знам че го имаш!!! /
Благодаря предварително на всички за тяхната отзивчивост !! :yahoo:
Поздрави и хладна вечер ! :ole :ole
Да споделя с вас малко опит. Качих на един нов и приличен лаптоп доста съдържание и отидох да тествам един LG47LW570S в магазина. Резултатите:
Спорт - Уимбълдън HD 1280/720 - изглежда супер, само малко замазва бързите топки, но наистина не е дразнещо и проблемно. Не можахме да пуснем true motion-a и да видим дали с него е по-добре, защото явно може да се активира само когато сигналът е от кабел.
Копа Америка SD 704/400 - изглежда ок, няма замазване
F1 - SD 640/352 - изглежда ок
волейбол SD 704/400 - виждаше се гадно, но това май си беше от записа (тв рип).
Филми - Трон - блу рей 1080р - просто уникално
unknown - DVD 720/480 - добро, но не колкото блу рея
шоуто на слави SD Divx 640/480 - учудващо добро качество, дори на толкова голям екран
XIII - SD Xvid 640/352 - също като горното - учудващо добре
апокалипто SD DVDrip 512/272 - това вече изглеждаше зле, но при това качество се и очаква да е така
Flight 3D - не можахме да пуснем 3Дто на телевизора. Плейнахме ге с total media theatre 5. На телевизора излиза замазано, но не 3Д. Няма опция за стартиране на 3Д излъчване, а само за конверсия от 2д към 3д. Останах меко казано разочарован. Човърках настройки на плейъра, на видеокартата, на телевизора - така и не успяхме да пуснем 3д-то на екрана. Започнах да се чудя дали изобщо си заслужава. Ако не мога да си дръпна 3д филм и да го пусна от компа, защо ми е тогава 3д изобщо? Да не говорим, че изборът от 3д заглавия не е кой знае колко голям. Само дето догодина Хобитът ще излиза на 3д и предполагам, че ще е нещо уникално. Но за година и половина - я камилата, я камиларя дето имаше една приказка.
Игри, всичките пускани на game mode - Старкрафт 2- лагваше в началото, но след промени в mouse sensitivity нещата се оправиха до задоволително
Цивилизация 5 - никакъв лаг, но за сметка на това проблем с излъчването - от време на време екрана се зацапва и става на цветна черга до степен неузнаваемост
Call of Duty Black ops - сравнително добре, въпреки ниските ми очаквания. Играта си е малко по-мудничка по принцип, но мисля че реакцията е приемлива.
Crysis 2 - също като горната. Не мисля че лети, но не е и чак да лагва дразнещо и да пречи да играеш. Плюс това доколкото прочетох има и firmware update, който допълнително коригира лаг-а, но тъй като телевизорите в магазина нямат интернет достъп, то най-вероятно този ъпдейт не е инсталиран.
Общо заключение - сега тегля the green hornet 3d и ако утре не успея да го подкарам направо му тегля една майна на 3д-то. Телевизорът е много добър като 2д, става и за игрички, но ако не мога да подкарам 3д съдържание от компютъра направо се отказвам от него.
Нещо бъркаш в настройките за 3Д ,а и по-принцип има доста SBS 3D релийзи ,които тръгват на всички 3Д ТВ. :Drinks:
tougherty, с каква видео карта е лаптопът?
Цитат:
Първоначално публикувано от Shmi
tougherty, с каква видео карта е лаптопът?
1GB ATI Mobility Radeon HD 5470
Пичове,я кажете нещо за този модел,PHILIPS 32PFL3605 цената е 500лв.За спалнята е и ще се гледа сутрин 1-2 часа и вечер 2-3 часа.Ако има нещо друго за тези инчове и тази цена споделете,ама до утре,че промоцията изтича.Благодарско предварително....
salky, обърни внимание на Panasonic L32C2E/A и Тошиба 32AV733. Специално не препоръчвам 32LV733 - въпреки че е FullHD (което при 32-ка не е съществено), панела поради неясна причина има много слаби ъгли на нормално виждане. Лесно можеш да си направиш съпоставка в Метро Цариградско, ако си в София. Обикновено имат много 32-ки един до друг.
@salky тази година както вече коментирах най-ниските класове телевизори очудващо показват добра картинка.
Да, очудващо и най-ниската серия на PHILIPS се справя с различните сигнали. 32PFL3605 - Става!!!