Re:Относно 3д телевизорите
1. Сinema 3d - е пасивно 3Д
2. Няма разлика в качеството на картината.
3. Това са маркетингови названия на 3Д технологиите ползвани от трите фирми. /пасивно, активно, пасивно/
4. Последните две - са настройки за типа 3Д филм който ще гледаш. В заглавието на 3Д филма пише и типа.
5. Да по-добро е.
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50677.0.html
По въпрос 6,не е нитоSBS нито OverUnder.при игрите е като при блурея,телевизора си разпознава 3D сигнала(стига да е пуснат от опцията на играта)и трябва само да си сложиш очилата и да ги пуснеш.кефа е много голям:)
Цитат:
Първоначално публикувано от lordshadow
По въпрос 6,не е нитоSBS нито OverUnder.при игрите е като при блурея,телевизора си разпознава 3D сигнала(стига да е пуснат от опцията на играта)и трябва само да си сложиш очилата и да ги пуснеш.кефа е много голям:)
Да кефа е голям заня... Но и даунгрейда на графика е голям да знаеш направо си е резил на накой игри, добре е че по-новите исглеждат по добре...
Инак колега веднага ти казвам, че на Uncharted 3 3D клиповете са SBS както и на KILLZONE 3!
Казвам и показвам.
http://store.picbg.net/thumb/00/5C/86c34410868b005c.png
Да,вярно че са такива но си вървят както трябва,не както например при mkv sbs като го пусна на телевизора да трябва да "събираш" картината от дистанционното.иначе Uncharted-а в момента го играя и е много добре направено 3d-то,както и на killzona,всички други който съм играл не са нищо особенно но тия двете на 3D са си преживяване.аз съм със sony 46ex720 и не съжалявам за нито един лев който съм дал за тв-то:)
Цитат:
Първоначално публикувано от lordshadow
Да,вярно че са такива но си вървят както трябва,не както например при mkv sbs като го пусна на телевизора да трябва да "събираш" картината от дистанционното.иначе Uncharted-а в момента го играя и е много добре направено 3d-то,както и на killzona,всички други който съм играл не са нищо особенно но тия двете на 3D са си преживяване.аз съм със sony 46ex720 и не съжалявам за нито един лев който съм дал за тв-то:)
Така става, защото конзолата не е направена да пуска обикновенни файлове 3д, тя е направена да пуска игра 3д и блу-рей, както не е направена и да пуска надписи.За това се "лепят с програма за видеото"