Здравейте,колко горе долу пари мига да взема на телевизор PANASONIC TX-L42U2E с гаранция.
Здравейте,колко горе долу пари мига да взема на телевизор PANASONIC TX-L42U2E с гаранция.
Около 600-650 лева. Пусни обява в раздел продава и напиши, че го продаваш защото искаш да си взмеш по-голям диагонал...
Мерси Христославе но още малко докато събера повече пари,че да зема 3D.A и след една седмица тръгвам на работа та ако може да ми предложиш нещо по голямо от 50" и да е 3D до 4000 лв ако е възможно
При положение че струва 799 (759 по интернет с доставка до вкъщи) надали някой би дал толкова. Аз мисля че при серизозен интерес от някой и за 550 ще е късмет да се продаде.
^ Само дето го нема в наличност по магазините.А моя е на 2 месеца с не повече от 30 работни часа.
Това че вече е остарял модел и вече го няма по магазините какво трябва да значи според теб, според мен че цената трябва да е още по ниска защотот се е продавал последо за талкова като го е имало. Аз не съм купувач , просто казвам аз какво мисля.
Виж мен парите не ме бъркат колкото му взема толкова се ще бъде помощ за новия телевизор.