Здравейте, навярно сте забелязали как "щъкам" из раздел от ден производител в друг и така постоянно задавам по някой въпрос.
Дойде време да попитам за препоръките Ви относно 46 инча телевизор, като ориентировъчна цена - до 2000лв.
Единствено съм запознат със предимствата на матриците и че, в най-лошия случай да се вземе S-MVA/PVA в сравнение с S-IPS.
Интересува ме телевизора да има по възможност PVR и да е 100HZ+
Като марки съм ги подредил така:
1SAMSUNG UE-46D5000
2LG
3Sony
4Phillips
5Toshiba
Не държа да има 3D, но все пак може и да е добра идея да има въпросната функция все пак.
Не знам защо, но бях върл фен на Samsung, но гледам в нета, че се оплакват много хора от него, но въпреки това аз си мисля, че той е водещата марка на пазара днес при LED LCD.
Погрешно ли съм се насочил към модела на LG LW4500? Причината, поради която клоня към него, е че от ревюта, а и от хора от нета се казва че имал много добра реалистична картина, но преди да го видя на живо, не мога да направя преценка за това.
Бях пуснал един пост, дали модела Infinia LG 47LE8500 е добър, но ми казаха че е стар модел. Най-много ме впечатли това, че е FULL LED array.
Сони доколкото знам държат само цена, но не предлагат конкуренти продукти.
За Phillips, като телевизор не мога да си представя да имам.
За Тоshiba модела TOSHIBA 46TL838G, гледам че е доста евтина - почти 500лв по-евтин от LG, но пък няма 3D и е с много голяма реакция на матрицата - 8ms.
Та засега фаворита ми остават двата модела на LG, но дали се насочвам в грешната посока, очаквам Вие да кажете.
Благодаря!