Здравейте наскоро успях да подкарам Crysis 2 в 3D режим Side By Side 1080p 60Hz на телевизора.Играта изглежда перфектно.Само да споделя че съм с видео карта Ati Radeon HD4870 512MB модел, който не поддържа TriDef 3D Ignition, като си пусна играта ми даваше неактивна опцията за 3Д, направих следното:намерих system.cfg фаила в директорията на играта и го отворих с notepad, добавих "r_StereoSupportAMD=1" без кавичките, стартирах играта и опцията за 3Д се беше активирала, отворих я и си избрах режим 3Д да бъде SBS, играта си тръгна доста гладко и е супер.
Въпроса ми е знаете ли и въобще дали съществуват други подобни игри за настолен компютър.Четох за Battlefield 3, че има пач, но доколкото разбрах той изисква технологии като Nvidia 3D Vision, или видеокарти на ATI серия от 5-та нагоре, поддържащи съответно тяхната 3Д технология.
Което ме навежда на мисълта че преобразуването на картината става софтуерно и товари доста цялата система, включително процесора, т.е. ще трябва да сменям компа, но нямам възможност за момента.
В момента играя с Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz, видеото го описах, RAM 4GB DDR2 1066MHZ, Windows 7 Ultimate и няма никакво засичане.
Ще се радвам да споделите вашия опит в игрите и да развием темата.Благодаря предварително.