С първите тв-та от подписа ти, най-много да видиш 5% разлика в нещо, а може и нищо.:o
Нали имаш PS5. Може да сработи https://www.playstation.com/en-gb/de...tation-offers/
Преглед за печат
С първите тв-та от подписа ти, най-много да видиш 5% разлика в нещо, а може и нищо.:o
Нали имаш PS5. Може да сработи https://www.playstation.com/en-gb/de...tation-offers/
Оу Q95T e страхотен !Но е в хола ми, там рядко го ползвам там, освен когато имаме гости :D Искаше ми се в спалнята, там ми е PS5-та, и съм с Q7F който също е много добър, 120 Хз панел но 60 Хз чрез HDMI :)
Иначе дай малко инфо за тоя apple Music .
- - - - - - - - - -
Да, той и за това е G серия, Gallery , стои като картина на стената, иначе явно са били малко бройки защото са свършили, вече е 4000 лв, поне това което е останало налично от други търговци
И аз нещо съм разочарован от тоя черен петък. TCL 65c805 не го намалиха даже с 1%... Преди няколко седмици го имаше на промоция за 1800лв. Сега е на 2000лв.
Чудя се да продължавам ли да чакам евентуално за някой промоция покрай Коледа....
До преди две три седмици QN95C струваше 2600лв в Емаг, след това го вдинаха на 2700лв. а сега са го свалили на 2500лв ;)
Не е така, има и добри оферти (макар и малко). Ето, и NightWalkeR взе G2 на много добра цена. A95L в момента е на много добра цена. Но там предполагам, че хората, които ще си го купят, едва ли се вълнуват особено от цената :BigGrin Аз лично исках да взема един Kindle, но закъснях. Сега ще си го взема от Amazon :BigGrin
Всеки гледа от собствената си камбанария когато става въпрос за намаления. За мен конкретно "намалението" не струва.
Koй е по-добър 55C805 с ваучер за 1099лв или 55U8K със звуковата кутия на 1550 лв?
Вторият има повече зони, но с кофти ОС.
C805 много ми хареса на живо на мен. Нямаше ги проблемите, заради които избягвах марката - картината да върви насечено.. Даже забележки не успях да намеря, а го тествах 15-тина минути в техното. Даже, ако бяха намалили 65-цата, сигурно щях да го купя. Сега ме блазни qn90c - за 2400.
Аз се отчетох със смесителя на Грое, ново тримерче от емаг и 4 големи електроуреда на Бош от Зора. Странно, но имаха най-добрите намаления за 6-та серии уреди.
Тя 65цата c805 е 1399 лв в момента, едва ли има къде надолу да пада :)
Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk
Къде е тази оферта? В вмаг е 1999 лв.
Видях я, че е в Техно, обаче гледам яко ограничени наличности в червено и имам съмнения, че ще са мостри.
Аз се възползвах по случайност от офертата. Сутринта реших, че ще си го купя за 1900 лв от Техномаркет с 5 години гаранция. Отивам, говоря с консултанта - цената му 1900лв.... вземам го и тръгвам към касата. Точно съм на касата.... и гледам консултантс бяга към мен с нова табелка, че тъкмо го намалили на 1400лв.
Направо умрях от кеф! :) Е това вече е истински черен петък.
sp0ki
Ако вече си го отворил и тествал би ли споделил впечатления
Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk
Заръчах 55S90C от мага, обаче доставката е до 2 декември 2023 :BigGrinТова е след месец.Да си таковат..................:thumbdn:
Добре не платих предварително.