ЗОРА вече официално от полунощ са в " черен петък " но цените на ТВ-та им са.... меко казани смешни ? В смисъл че са такива каквито бяха до седмица, две стандартните цени в еМАГ.
Преглед за печат
ЗОРА вече официално от полунощ са в " черен петък " но цените на ТВ-та им са.... меко казани смешни ? В смисъл че са такива каквито бяха до седмица, две стандартните цени в еМАГ.
В новата порция артикули за черният петък в Емаг виждаме и LG OLED 55B53LA за 1449 лева.
Заслужава ли си Samsung 55QN85F спрямо Samsung 55S85F-FAU QD-OLED, ценово са почти сходни? Много ли е ограничен ъгъла на гледане на 55QN85F? Че ще свети повече е ясно но картината му спрямо OLED-а дали ще е много зле, защото съм свикнал вече петнайсет години с плазмата ми
Май е сигурно, и в трите техно вериги в описанието пише Samsung QE55S85FAUXXH което е QD-OLED панел, но не съм ходил на място да се уверя. В няколко теста четох, че с този панел е по добър от 55 B- серията на LG. В момента е на 1800 лв. в Техмарт София.
еМАГ ще имат толбола за Черния, но .. по никакъв начин не мога да изчистя стъпката с " активиране на приложението " аз приложението го имам активирано от години, дори го деинсталирах и инсталирах на ново чрез техния QR код, активирани са ми всички известия, но нищо не се случва... какво изпускам ?
https://i.ibb.co/0pZNycFW/Untitled.jpg
И при мен беше в червено това цял ден, сега гледам е в зелено. Как стана - не знам, иначе цял ден ме атакуват със съобщения през приложението.
Хайде на тезгяха: https://bf-emagst.akamaized.net/bg/2025/2025_11_14_NL_Blackout_BF/
LG 65C5 2300 кинта
В колко часа започват?
Както обикновено - малко след 07:00. Написали са го най-отдолу:
Цитат:
*Кампанията "Black Friday" започва на 14 ноември 2025 г. след 07:00 сутринта и продължава до 01:59:59 на 15 ноември 2025 г. или до изчерпване на количествата, специално определени за нея.
Приятел се е хвърлил да взима 65U8092, който сега ще е на 700лв, опитвам се да го разубедя, защото смятам, че това е доста слаб модел, но и той няма желание да вдига бюджета. Не държи на 65" и се чудя от тези показаните в емаг кой е най-добрия вариант 55" - Philips 55PUS8510, TCL 55P8K, които също са на 700лв. или пък TCL 55C6K на 750лв. ?
От тези трите 55-ки най-добре е 55C6K - Mini LED, локално затъмнение...
Аз поръчах един 50" C6K за беседката която напарвих лятото !
65" C7K е 1399 лв , това мисля че е най ниската му цена, сред всички търговци от Черния, другите са 400 лв +
Зависи какво имаш в предид под " добро " ! Дали има по евтини 55 " телевизори ? Да, SAMSUNG LED 55U8092 ти е 649 лв, но по нищо не може да се сравнява с C6K, но за е претенцизиозните потребители които ще го използват само за фонов шум , е добре, ОК е и това е един от най продавания телевизор в цяла Европа .
Все пак по добро от 55 " QD-miniLED , телевизор с 1000 нита покова ярност и диминг зони? За 749 лв ? Не мисля че може да се намери, за сравнение един Q8F, QLED на Самсунг, с два пъти по ниска яркост, edge led е 879 лв, Самсунг има еквивалент на C6K като параметри, това е SAMSUNG MiniLED Neo QLED 55QN80F, сега е 1339 лв.
Погледнете и TCL 55C6KS, бюджетен минилед заа 699 лв. в Технополис https://www.technopolis.bg/bg/Televi...ni-LED/p/14558
В Емаг го изкупиха, но и беш с малка гаранция, докато Техното дава 5 години за същата цена
Все още се колебая дали да взема Голдстар 55G5 2500 или C5 на 1700 лв. Разликата не е малка, а и като гледам, не се купуват.
Инак, доста слабо от мага. Доста от цените са същите в Технополис. Нещо като глобална промоция, не на веригата.