-
Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.
Цитат:
Първоначално публикувано от
brotzki
Глупости, няма как да стане това. Първия олед, който взех към края на 2018 си работи на пушка. Не знам колко десетки ако не и стотици часове на PS има. Много го мислиш и накрая нищо няма да вземеш. Аз ти казах, ако си ок с парите действай. Но ако ти идва нагорно, по-добре вземи С5.
-
Цитат:
CubanLinx
Глупости, няма как да стане това. Първия олед, който взех към края на 2018 си работи на пушка. Не знам колко десетки ако не и стотици часове на PS има. Много го мислиш и накрая нищо няма да вземеш. Аз ти казах, ако си ок с парите действай. Но ако ти идва нагорно, по-добре вземи С5.
Знае ли се къде са произведени 55G53LS и 55C52LA? Може би G серията има повече гаранция на панела, затова цената му е драстично по-висока.
-
Е нали ти казах, 5 години е гаранцията на панела на G серията. А кво ти пука къде са произведени, не вярвам да има разлика. Дано де. Ако има някой по-запознат, нека каже.
-
В полския завод. Нали руския е под сакнкции?
-
1 Прикачен файл(ове)
Гледам още им виси Г5 на същата цена и не кълве на бг и ро. Явно е висока цената, далече от промоционална. По -скоро е реална.
И е с много нисък оценки от ползватели.
https://i.postimg.cc/KcMLSJtn/image.png
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43171&stc=1
-
Ти ако ги гледаш тия оценки, значи никога не трябва да взимаш каквото и да било. Взимай С5 и не го мисли повече. Перфектен тв няма да има никога, всички си имат плюсове и минуси. Прецени кое е най-добре за тебе и действай.
-
Някой има ли опит?
За всеки случай поръчах телевизора с наложен платеж, а не го платих онлайн.
Очаквам го на адрес с куриер Sameday.
Дали трябва да го платя в брой или куриера ще има постерминал и ще мога да платя с карта?
-
Носят някакви терминали, но и трите пъти не минаваха плащанията. Не стана с нфц, чип .... Имайте брой.
-
Цитат:
kod
Някой има ли опит?
За всеки случай поръчах телевизора с наложен платеж, а не го платих онлайн.
Очаквам го на адрес с куриер Sameday.
Дали трябва да го платя в брой или куриера ще има постерминал и ще мога да платя с карта?
Няма такава олигофрения като Sameday ! Дано да имаш късмет. Защото с тия куриери е на късмет. Може и след два дни но може и след 20 дни.;) Личен опит от миналия ноември по това време.
-
Цитат:
sony 1
Няма такава олигофрения като Sameday ! Дано да имаш късмет. Защото с тия куриери е на късмет. Може и след два дни но може и след 20 дни.;) Личен опит от миналия ноември по това време.
Сякаш има подобрение. Като поръчвах, доставка беше за края на ноември.
Днес са предадени на куриер и доставка в понеделник.
Тия пак са пуснали TCL С7 на 999лв и С6. Или боклуци на килограм ;) Уж бяха оферта за петък, а това им е реалната цена. Много шум за нищо!
Сеймдай са големи с таксите.
https://i.postimg.cc/ydpbg9B3/Screen...a41cc2d2e6.jpg
-
е много ясно че им е реалната цена ... не вярвам някой да си мисли че по тия намаления продават нещо на загуба
-
Колко часа/ дни пратката стои в Изибокса, преди да я върнат?
-
Brotzki, това сравнение на картината между кои телевизори е?
И от кой филм? Благодаря предварително!
-
Цитат:
Swon
Колко часа/ дни пратката стои в Изибокса, преди да я върнат?
При нас е 2 дни и вече с три съобщения досаждат.После начисляват или връщат?
- - - - - - - - - -
Цитат:
dardvei
Brotzki, това сравнение на картината между кои телевизори е?
И от кой филм? Благодаря предварително!
Нямам представа. В амазон.ком го видях. Сравнението е с LG G5 и С1.
-
Тези сравнения въобще не ги гледайте. Аз имам С1 и без да съм виждал G5 на живо, съм сигурен, че сравнение м-у двата модела няма как да има. Ниските оценки, които поставят на продуктите по такива сайтове са от абсолютно неадекватни хора, които в повечето случаи са или некадърни или са имали нереалистични очаквания към продукта, който получават. В редки случаи има и дефектирал продукт или проблем с доставката. Конкретно в случая с G5, оценката от 5 звезди дадена от 71% затваря всякакви дискусии по темата. Ако за някой G5 не е добър телевизор, има Z95B, Bravia 8 II (както и А95L) и S95F.