-
Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.
За жалост тук не мога да ти помогна. И на мен Philips са ми интересни, но наскоро не съм чел/гледал нищо за тях. По едно време ги бяха оплюли, но напоследък (поне при OLED) май пак ги хвалят. Hristoslav може да даде компетентно мнение. Или някой притежател на новите модели.
-
-
Благодаря за насоките, помогнаха ми да взема правилното решение и вече съм собственик на споменатия тв. Ще се опитам да направя кратко ревю в подходящата тема.
-
55G5 на цена по-ниска от петъците 2380 лв.
-
И S95F е на подобна цена (със стотина лв повече). А румънците просто ме изумяват със измислените си цени на по-старите модели. Има бройки, които висят от години и са на нереални пари. Това не е нормално за мен.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
CubanLinx
И S95F е на подобна цена.
Преди,седмица беше 600 надолу.Някоя преупакована ползвана бройка
-
В еМАГ 65" C5 е 2300 лв , а 65 " S90F е 2200 лв ! За сравнение, преди 5 години взех LG OLED 65 " CX за 3200 лв по това време, преди да излезе С1, когато цената му беше най ниска .
Като се има в предвид че C5 и S90F са в по добри телевизори от CX + инфлацията, тази цена от 2200 и 2300 изглежда ... много добра ! Доби аз се замислям да ли да не грабна един !
-
Може би става въпрос за S90F. 90C е много дърт.
-
Цитат:
brotzki
Може би става въпрос за S90F. 90C е много дърт.
Да, S90F. 65" е QD-OLED за това аз сериозно се замисля.
-
Цените в момента наистина са много добри. Особено ако тазгодишните модели излезнат на цените, с които се спекулира, сегашните са no brainer отвсякъде.
-
Като цяло в последно време падат цените на телевизори/монитори. Вече има базови монитори по 60-70 евро.
В същото време 64гб рам памет може да струва колкото голямо прилично тв, а сега са наред ssd-та.
-
като стана дума за монитори ,към мен пътува за тест 27чка ТСЛ минилед - доста ласкави ревюта и съдейки по телевизора ще е доста приличен като за 200Е
-
И аз се оглеждам за монитор и отдавна ми се пробва 32 инча дали ще дойде прекалено голям и ако ме откаже, ще е 27 инчов.
Някак очаквах да намалее търсенето и предлагането на монитори покрай другите устройства, а то се оказа обратното през последните няколко години.
-
Цитат:
AntrAcsA
Да, S90F. 65" е QD-OLED за това аз сериозно се замисля.
Множко ми се струва за миналогодишен бюджетен 65 олед на 2200 лв. Кой знае как са съхранявани и къде са залежавали.
Новите "тропат на вратата".:smiley:
Колкото и да вдигат цени, пазарът се свива у нас.
-
Не знам как реши, че S90F е бюджетен модел. Колко да е залежал, да не е модел на 5 години? Темата е за изгодни оферти по принцип, ако намериш телевизор от подобен клас на тия пари съвсем спокойно можеш да ни уведомиш тук :)