СмЕх! Залежалата стока я маркират като НОВ модел :D Егати, цените са само за екран и никаква ОС от куча марка.
И някакъв олед го мъкнат на 1500 лв.;) И 1000 са му много. Закривай!
Видяли, че другите в Метро правят телевизори, та и те да пробват.
Преглед за печат
СмЕх! Залежалата стока я маркират като НОВ модел :D Егати, цените са само за екран и никаква ОС от куча марка.
И някакъв олед го мъкнат на 1500 лв.;) И 1000 са му много. Закривай!
Видяли, че другите в Метро правят телевизори, та и те да пробват.
Q6C станал 2026 модел. :D
https://i.postimg.cc/wxngcsym/IMG-20260608-111532.jpg
да ,той преди беше от бъдещето :))
Утре в колко започват с резолюцията ;) на цените в мага?
На пръв поглед нищо интересно сред рекламираните.
SAMSUNG 55S90F е на хубава цена в еМАГ - 849,99€ / 1.662,44лв.
И SAMSUNG OLED 77S90F е на 1499 Евро.
Гола вода. Некаква революция ;)
аз боднах един 55, за всеки случай, да има...
да, ще пробвам да го гледам 1 седмица от 2 метра, ако след 1 седммица преценя, че е голям ще го върна, сега съм с 48 S90F
иска ми се по-голям заради филмите, които най-често са с резолюция по-разпъната от 16:9 и черните ленти отгоре и отдолу намалят гледаемата площ,
не знам как е като проценти, но поне 15% се губят и на практика 55" става 50...
Сакън ;), идеален си е 55" за 2м
За част от потребителите е нормално да гледат 65" от около 2 м..
При 40 градуса зрителен ъгъл разстоянието от 2 м. е достатъчно за гледане на 65 инчов тв според калкулаторите и е въпрос на лично предпочитание и усещане на колегите . Та може след пробите с 48 и 55 инча rym да се насочи към 65".
Рано или късно се взима по-голям диагонал, особено ако е на добра цена .
С лентите ще е същото и на 55'....
По-добре направете мащаб по избор за разгъване до желаното. Снощи гледахме така инспектор Калахан или "Мръсният Хари" колекцията почти на цял екран с ХДР, ДД и много шум. :smiley:
95 процента се гледа в един крадрат в центъра на екрана. Основното действие е винаги в центъра. Останалото е перифери и налага местене на окото.
П.П. Цената на претопленият 65C8L бързо се срина до 2200 лв с купон , но бавно доставят. Чак след седмица.
На почти всички нови модели TCL от 2026 предлагани от Емаг в момента има 15% намаление с ваучер .
Изключение е TCL C6K PRO .
И старите ги разпродават 75C8K 2.151 ЛВ.