Здравейте!
Предстои ми в най-скоро време закупуването на телевизор и се обръщам към Вас за съвети, тъй като, смятам, че помощта ви ще бъдат определяща за избора ми, като доста компетентни в тази сфера.
Искам телевизорът да е "LCD" или "LED", без плазмени модели и без "3D" модели. Разстоянието в стаята до телевизора е 3м., като ще бъде закачен на стената и съм се ориентрал към "40-46" инчовите модели.
След размера, картината е най-важният критерии, разбира се. Ще гледам цифрова телевизия със "scart" карта (доставчикът е "М Сат Кейбъл" - Варна към момента, ако има значение) и филми/музика от компютър и в последствие, предполагам, от "медия плеър", след като си закупя такъв.
Не държа на екстрите към телевизора, но ако те са важни за ползването му с "медия плеър-а" и за интернет, моля, да ме посъветвате, защото като си закупя такъв вид устройство, ще преместя компютъра в другата стая т.е. ще бъде само с плеъра, а искам да ползвам и интернет, ако е възможно. Моля, да ми кажете, също така, дали медия плеъра е най-подходящия вариант за филми.
Бюджетът ми е 1 100 - 1 250 лв.
Имам пристрастие към определени производители, но няма да ги споделя, за да ми дадете вашите мнения.
Благодаря Ви предварително!