Помощ за избор на 40" LCD
Бихте ли ме посъветвали относно марка, модел за LCD телевизор около 40 инча? Също така някъде прочетох, че края на месеца се очакват намаления - наистина ли е така, струва ли си да почакам? Откъде препоръчвате да се купи (София) - за Техномаркет чета негативни мнения?
Телевизора ще се ползва главно за новини, от време на време филми. За сега няма цифрова телевизия. Не ми трябва интеренет и 3Д функционалност. Лъскав или матов - не съм се заглеждал досега и не мога да преценя. Бюджета е около 1000лв.
Re:Помощ за избор на 40" LCD
Точно 3 и 5 серия на Филипс НЕ ВЗЕМАЙ -виж тези ,които ти е посочил Христослав , а донякъде и този става http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d5003 :Drinks:
В тази връзка, какво мислите за този модел SAMSUNG LE-40D550?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG--LE-40D550
Към момента съм се ориентирал към него, може ли да се вземе нещо по-добро за обявената цена?
LED LCD Hitachi 40H6L03 доста често все го "пропускат" - а точно той май си е по-добрият избор ...
SAMSUNG UE405003-979 лева.Трепач отвсякъде.От Техномаркета...
Цитат:
Първоначално публикувано от Capitano
Моделът си е добър ,вероятно с доста по-равномерна подсветка от EdgeLED моделите.
Братовчед ми си взе ето този http://www.technomarket.bg/products/...ps-42pfl4606h, много ми харесва, не е претрупан с излишни екстри, малко не ми харесва дистанционното, но пък картината е супер дори и на кабелна.
Цитат:
Първоначално публикувано от TNN
LED LCD Hitachi 40H6L03 доста често все го "пропускат" - а точно той май си е по-добрият избор ...
Точно този модел днес го гледах в Техном-та на промоция и за мое учудване консултантът ми каза, че липсва медиаплеър/което силно ме озадачи/ и на всичкото отгоре на на табелката му беше отбелязано 100HZ а отзад на стикера пишеше 50HZ
Цитат:
Първоначално публикувано от ned-71
Точно този модел днес го гледах в Техном-та на промоция и за мое учудване консултантът ми каза, че липсва медиаплеър/което силно ме озадачи/ и на всичкото отгоре на на табелката му беше отбелязано 100HZ а отзад на стикера пишеше 50HZ
Отзад на стикера обикновено е отбелязана честотата на напрежението -50/60Хрц това е различно.:)
Цитат:
Първоначално публикувано от ned-71
Нали знаеш ,че това няма нищо общо с Хитачи , а си е Вестел /Турция/?
Благодаря много за съветите!
Бихте ли били така добри да ме посъветвате и къде е най-сигурно да купя телевизора? За Техномаркета тук във форума чета негативни мнения - дали са действително основателни тези мнения? Какво ще кажете за Метро, Технополис или може би някой друг магазин?
Отново благодаря на всички отзовали се!
Бихте ли дали и някакви мнения за Сони в този диапазон (40-42" 1000-1200 лв)?
Благодаря!