Ако, може и на мен малко помощ за избор на тв ! мерси...
привет на всички, и аз като много тук съм решил да си купя тв , но почти нищо не ми е ясно ,затова ако може да ударите едно рамо ще съм много благодарен :Drinks: т така, държа само да е 42 инча, недържа на екстрите, искам само след време да мога да го вържа към система за домашно кино, всмисъл като гледам тв звука да е през дом.кино, спрял саъм се на следните модели, но не е задължително да е някои от тях, и основното че бюджета ми е 1000-1100лв, мах 1200 мерси предварително...
LG 42LK530
LG 42LV3400
LG 42LV5500
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334765596[/time]_________________________________________________
забравих и да попитам, по принцип как стои въпроса със свързването на такива тв-та към домашно кино или от старите стерео оредби примерно, мисълта ми е като гледаш тв , звука да си го пуснеш през нещо по-мощно от телевизора , сигурно е глупав въпрос, но все пак не ми е ясно :embarrassed:
Re:Ако, може и на мен малко помощ за избор на тв ! мерси...
Аудиото на самсунга е доста силно едва ли ще го слушаш усилен след 30 например,иначе аз също съм за SAMSUNG UE-40D5800 -вярно че е 1200 лв, ама плейва всичко ,100 hz :yahoo:
Здравейте,
може ли да се намери full hd телевизор, без никакво 3Д, но с добри показатели на картината и с различни входове и изходи. Интересува ме основно за гледане на телевизия и филми от външни източници - плейер, флаш, PC. Въобе не ме интересуват Ютуб, фейсбук и всякакви интернетски приложения. Искам да си гледам цифрова телевизия на добро качество и като си намеря някакъв филм да си го пусна. Имам си добър ресивър, боксове и т.н. Всъщност единственото, което ме вълнува е качеството на картината - изгъзиците ги оставям за децата.
Цитат:
Първоначално публикувано от tony34al
Здравейте,
може ли да се намери full hd телевизор, без никакво 3Д, но с добри показатели на картината и с различни входове и изходи. Интересува ме основно за гледане на телевизия и филми от външни източници - плейер, флаш, PC. Въобе не ме интересуват Ютуб, фейсбук и всякакви интернетски приложения. Искам да си гледам цифрова телевизия на добро качество и като си намеря някакъв филм да си го пусна. Имам си добър ресивър, боксове и т.н. Всъщност единственото, което ме вълнува е качеството на картината - изгъзиците ги оставям за децата.
Размер и бюджет ?
LED телевизор SONY KDL-24EX320 спрял съм се на това сони , читаво ли е , или е турско менте?
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Размер и бюджет ?
37' , до 1400лв. макс, но може и по малко :smiley:
То вече си е малко мисията невъзможна да ти се препоръча телевизор без 3D. Засега избора не е много голям. По-скоро бих ти препоръчал да изчакаш бюджетните модели плазми на Panasonic, или евентуално да се спреш на някой модел на Samsung без 3D.
някой може ли да ми каже , дали този телевизор е читав или за тези пари може да се намери нещо по качествено ?
LED телевизор SONY KDL-24EX320
Цитат:
Първоначално публикувано от aimilios
някой може ли да ми каже , дали този телевизор е читав или за тези пари може да се намери нещо по качествено ?
LED телевизор SONY KDL-24EX320
За читав не знам, но е пълен с екстри. Общо взето има от всичко в повече. :rolleyes: Естествено и цената му е доста дебела за този размер, но ти си знаеш.
Ето малко мнения за него----> http://www.whathifi.com/forum/tvs-an...20-freeview-hd
за 750 лв . можете ли да ми предложите 24инча телевизор със екстри и най вече да е хубава картината?
щото е за спалня и не мисля ,че ми трябва по голям..
32" е идеален /а още по-добре 42" плазма/,а цената е същата ,а и в 24" повечето са TN матрица ,която на тъмно и под ъгъл е още по-голям ужас.
Sony 32EX310 или ако държиш на по-малък 26EX320.
http://www.zora.bg/?go=product&itemId=2351
http://www.zora.bg/?go=product&itemId=8249
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ниските серии от рода на BX 320/420 четат МКV - естествено без субтитри, а високите серии не четат MKV.
Как стоят нещата с EX серията нямам идея.