Здр на всички във форума , имам едно запитване за избор на 3 Д тв което ще се ползва за гледане на филми 3д , футбол 3д за сърфиране по нета ако е възможнона марката която съм се спрял след доста чете във форума е на ЛГ заради пасивните очила . Ето и моделите които гледам кат цената да е до 3 000 лв разбрах че модели ЛМ са от 2012 гд и затова мисля от тях да зимам надявам се да съм се насочил правилно 3D Телевизор LG 55LM615S - 2749лв , 3D Телевизор LG 55LM620S --3179 тука малко по скъпичко ама сега за 200 лв ако е по добър няма да се прави компромис . Което забелязвам е че нямат тези функции WEB БРАУЗЪР,ИНТЕРНЕТ TV,WI-FI и SKYPE . Например хайде SKYPE може да не се ползва ама другите 3 неща мисля че ще ми трябва за да се ползва интернета през ТВ . Да попитам тази функция ИНТЕРНЕТ TV какво означава през интернета може да се зяпа тв през някои саитове както на пц ? Да попитам като няма WI-FI ще значи че няма да мога да се връзвам със рутера от Тв ли ? И защо ги няма тези 3 фунции след кат са нови модели тв много ми е интерестно . Извинявам се предварително за правописните грешки ако има
Мерси много за отделеното внимание и се надявам да не досаждам със въпросите