Мога ли да пускам 3д филми от външен хард на тв-то, и ще стане ли ако са в iso формат, ако не как да ги конвертирам при положение са по 30-40gb (изтеглих няколко програми, но поддържат до 10гб)
Мога ли да пускам 3д филми от външен хард на тв-то, и ще стане ли ако са в iso формат, ако не как да ги конвертирам при положение са по 30-40gb (изтеглих няколко програми, но поддържат до 10гб)
Единствено плеъра на Самсунг може да се "излъже" да възпроизвежда .iso , но за 3D .iso май нямаше вариант /не съм 100% сигурен/ .
От външен хард няма да можеш директно на ТВ-то, без компютър с хардуер, отговаряш на изискваният за 3D Blu-ray възпроизвеждане или мултимедиен плеар, поддържащ формата 3D Blu-ray. ISO
Причини:
1. Вградените плеар в ТВ не поддържа въпросният формат.
2. Файлове, без значение от формата им, по-големи от около 10 гиги не се поддържат.
Предполагам, последното може да варира при различните марки телевизори.
Не вярвам да има програма за рип на Блу рей, ограничена до 10 гиги. Ограничението го има само ако е с ограничена функционалност, т.е. нямаш лиценз /сериен номер, пач , крак и от сорта/ за ползването й.
За софтуер, който би ти свършил работа, за конвертирането на филм от 3D Blu-ray диск към, примерно, видео в . mkv формат можеш да погледнеш този линк.
http://www.dvdfab.com/blu-ray-3d-ripper.htm
Това пък откъде го измисли?Първоначално публикувано от raziel66
То повечето 3Д рипове са над 10ГБ и си вървят от харда на ТВ-то
3D в ISO. се гледат с плейъра на Самсуняк серия D7000/8000 след следната операция:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Не следя логиката на горния процес,да приемем че го излъжите и тръгне..как ли ще запецва пълно 3Д исо през USB 2...
Ами следете тогава! Не се пуска "пълно 3Д исо" и съответно не запецва. Разбира се, в препратката е обяснено за какво... ааа, пардон, нали не следите?
.Първоначално публикувано от Horna
И какъв му е проблема на УСБ 2.0 с 3Д-то?
Я виж по колко прекарва УСБ 2.0 в секунда и виж размера на исо-то за 1 час 3Д примерно.
Ами проследих ..Слагаш на Трабанта емблема от Бентли и караш Бентли...Първоначално публикувано от kaloman
Прочетох спец. на USB 2.0.. свалям Аватар 3D Iso 49 GB пускам го през USB 2' от хардчето и то лети барабар с Бентлито...
Имаше един травиален лаф ''нестава само с четене иска и акъл..."
Толкова от мен по темата
Наистина не става само с четене... Иначе си е точно така. Съответния 49 ГБ Аватар върви, разбира се без менюта и други екстри, но за сметка на това е пълно 3Д, а не SBS да речем. И да, през USB 2.0 си върви, все пак не е HDMI за да му трябва 1.4.
P.S. Не гледам 3D и не използвам плейъра на телевизора си. Просто пробвах и споделих, че работи.
Peace!
Няма какво да му измислям, колега.Първоначално публикувано от tweeg
На моята плазма VT30 само рипове под 10-на гиги могат да се възпроизвеждат и то ако са със звук максумум DTS 2.0
И през ум не би ми минало да ползвам ползвам USB входа му за филми, след като е свързан чрез HDMI с компа ми, но го направих относно питания на колеги за поддържаните формати видео и аудио.
Верно, че отскоро гледаме филми у дома /има-няма две години/ от 3D Blu-ray. ISO, свалени от тракерите, но такова чудо - да копирам .m2ts или .ssif файлът на филм от блу-рей структурата му, да го копирам на хард диск и той да си тръгне през usb входа като нормален 3D филм - 40/+/GB, 1080p, DTS HD-MA - е, не ми се е случвало.
Прав е колегата Horna!
Явно имам още доста да чета по въпроса!
Трябва да си упорит,ама много упорит за да смяташ че пикаейки върху турбината на някой ВЕЦ ще се врътне та да светне цяла София...Първоначално публикувано от kaloman
Спри да пишеш неверни неща и да заблуждаваш хората от форума.
Как и защо ,прочети основни неща и пробвай наистина...
И като прочете какво разбра?Първоначално публикувано от Horna
УСБ 2.0 ефективно прави трансфер на 30-35МБ/с. Твоят Аватар е с битрейт 5МБ/с (40 МБит/с).
С други думи проблема не ти е в капацитета на УСБ 2.0
Това си е проблем на твоята VT30.Първоначално публикувано от raziel66
Аз на ЛГ-то спокойно си пускам рипове над 10ГБ.
писах и на друго място но май обърках раздела
купих си 3D телевизор LG, пробвах с HDMI кабел но не се получава даже е отвратително, като пусна същия филм от флашка или дори от телефона проблем нямам и си върви много добре. Така ми дойде идеята да свържа с кабел USB - USB лаптопа с телевизора, но не се получава изобщо телевизора не отчита нищо. Изобщо възможно ли е така да се пусне филм