Поредният досадник с дилема! Моля помогнете като повече знаещи,благодаря ви!
Здравейте колеги,
от няколко дни ви чета и придобих малка представа за нещата.Реших и кой телевизор да си купя.
Става въпрос за
Panasonic TX-L42E5E
обаче когато отидох в магазина(Плесио) до него бе изложен друг Телевизор , а именно SONY KDL-42EX410 който ми хареса доста повече като картина (на ейч ди демото в магазина,еднаква картина).
Бях тръгнал за Панасоника решен(мостра е) а сега не зная какво да правя.В магазина НЕ могат да ми пуснат кабелна да гледам :(
Моля помогнете в избора ако обичате :)
Благодаря ви.Поздрави.Ники
Отговор: Поредният досадник с дилема! Моля помогнете като повече знаещи,благодаря ви!
Отговор: Поредният досадник с дилема! Моля помогнете като повече знаещи,благодаря ви!
Благодаря ти за предложението,но поради лични съображения Самсунг няма да си купя :)
Поне вземи някое "натурално" ;) Сони - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Y-KDL-40EX650B макар и тая логика - еди ква си марка не ща - да не ми е ясна , гледа се модел ,не марка .:Drinks:
Хора, 3 пъти съм разкарвал един Самсунг напред назад като линейка!!! Накрая го заменихме за Панасоник и приключихме!
Разбирам,че си харесвате телевизорите,не искам да обидя НИКОГО,просто с тази марка ПРИКЛЮЧИХ.Марка,която си позволява да пусне такъв дефектен телевзор/матрица/модел,за мен не може да е истинска марка :cool:(субективно мнение)
В случая, не става въпрос кой с какъв телевизор е, а това че даден модел е по-добър от друг. Като гледам търсиш тв за 1000-1100лв, а това според мен е по-добро, като картина от твоите предложения. Ти си решаваш, успех!
П.С. Моят тв не е Самсунг, ако мислиш че съм пристрастен.
Аз имам от Нео до Панасоник - просо гледаш даден модел да най-доброто за определен бюджет и приложение . Ако погледнеш раздела за плазми Панасоник сигурно ще се хванеш за главата , но обикновено пишат хора , които са нямали късмет с читава бройка (като теб) и това не променя факта ,че в момента са с най-добрата картина и цена/качество .:Drinks:
п.п. За около 1000лв може да погледнеш и това - TOSHIBA 40TL933G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Искаше ми се да е поне 42 инча.Ще се гледа от 3,5 метра.
Другото нещо е,че ТВ е за баща ми,а той ГРАМ не отбира и няма да ползва тези Функции със Сигурност :rolleyes: ,което не ппречи аз от време на време да се гъделичкам с тях разбира се
Много ми харесва как предават плазмите на Панасоник,но ги избягвам поради факта,че 99% ще се гледа телевизия и ме е страх от прогаряне на мтрицата.Иначе помещението е сравнително тъмно през деня!
По въпроса за Тошибката изглежда добре.Даже се загледах в 46 инча :taz http://www.technomarket.bg/products/...shiba-46tl933g
Цитат:
Първоначално публикувано от
Matematiks
Матрицата е Самсунг:rolleyes:, както и на половината марки в момента с изключение на ЛГ, Шарп и Панасоник.
Така и предположих :Drinks:
Филма е огромен и вече съм в него,направо ми пуши главата :081: Ала турски сериал стана работата
Много ви благодаря за помощта,просто съм много БОС :oops: и ще се радвам на още мнения :help
Бюджета е до около 1200 принципно
За 3.5 м 46" може да се каже ,че е минимум.
Това е най-голямото разстояние.Има и място с 2,5м и с 3,0.Най масово ще се гледа от 3 метра.
Малко за изискванията тогава,за да може по лесно да помогнете ако желаете:
Разстоянието го знаете(средно 3 метра),не ме интересува да има 3Д и други изгъзици както не много и дизайна(имам място сравнително,не държа да е от тънките).Интересува ме възможно най добрата картина в този рзмер,около 46/42 инча и да ми плейва филми от флашка заедно със субовете,за да си пускат родителите ми филми,които аз съм им свалил и качил на флашка.Желателно е да е Плъг енд Плей това с филмите,защото са на възраст :).Бъджета е около 1200 лева нека кажем :cool:
- - - Обновено - - -
Чуденката приключи L42ET5E :):016: