абе ходих онзи ден да ги гледам ама всичките работеха и не съм се заглеждал и не знам как да ги различа за това питам да ми кажете как и какво да гледам все пак вие по разбирате казвайте какво да правя и кои е с гланцово или полугланцово да знам
абе ходих онзи ден да ги гледам ама всичките работеха и не съм се заглеждал и не знам как да ги различа за това питам да ми кажете как и какво да гледам все пак вие по разбирате казвайте какво да правя и кои е с гланцово или полугланцово да знам
Нали ти казхме поне 5 пъти, ако е 37" какво да вземеш!
За да не те обърквам повече, че на различните производителите гланцовите екрани се различават и т.н. С прости думи: като застанеш пред екрана на тв-то, ако е изгасен, а и не само....при тъмен фон можеш да си оправиш перчема. Пред матовият ще виждаш силует.
А като искаш нещо 40, 40 и няколко - 1499лв, LG 42LM660(669,670,671) Тамън и жена ти ще го хареса :D
благодарско на всички който оказаха помощ взех го вече теле-то панасоника 37ет5е от технополиса от снощи вече работи и жената водих с мене и каза че панасоника по добре предава от другите и не го мислих взехме кашона пробвахме го дали работи настрои му там човека като го включи на държава и език и обратно в картона и в къщи и сега ще го разучавам за връзки и кабели даже имам 2 кабела единият е за връзка с евроконектор ама другият некъкви жакове не знам за какво са ама ще разбера,, за сега като първо такова ТВ ми изглежда добре картината и съм доволен ...
Честито!
Сега го сложи на режим "Cinema", остротата на 1-2, изключи му всички подобрители от рода на IFC, Vivid color, PNR и т.н. с изключение на Херцовете.
Честито,и не го разучавай като повечето дето питат за щяло и нещяло по форумите ,а си прочети упътването там всичко е описано.
Здравей,
Честито и от мен. Вече повече от три седмици съм с такова тв.
Аз съм също доволен. Разучаваш, четеш във форума. Доста неща са разяснени
в него и направо ползваш. По възможност една Wifi DLNA и руският медиа сървър
вършат нещата, които са за отличната работа на медиа плеера на Панасоника.
Поздрави и със здраве да се ползва!
това с херците как се казва иначе там другите дето ги каза са изключени режим -кино контраст е на 33 яркост +2 цвят 30 ,,рязкост 5 ,,жив цвят изк. еко режим-изк.,, P-NR-изк,,допълнителни настроики интелигента е изкл.подобряжане на картината е на вкл. и режим 16:9 оверскан вкл. ако има нещо за доизкусоряване казваите и пак голямо БЛАГОДАРЯ за помоща ако има нещо ще питам ...