Здравейте,
Спрял съм се на три модела телевизори, може ли да ме посъветвате кой от тях да избера:
SAMSUNG UE-37ES6100
PANASONIC TX-L37ET5E
PHILIPS 37PFL6007K/12
Благодаря предварително
Здравейте,
Спрял съм се на три модела телевизори, може ли да ме посъветвате кой от тях да избера:
SAMSUNG UE-37ES6100
PANASONIC TX-L37ET5E
PHILIPS 37PFL6007K/12
Благодаря предварително
Този пост е редактиран от pbozhkov; 10-12-12 в 10:07.
Само не разбрах защо си избрал Панасоник от Е5Е серията, а не от ЕТ5Е серията за тези пари за парите на останалите 2, а и за тези пари (които си готов да дадеш за Самсунга и Филипса) спокойно си взимаш Панасоник TX-L42ET5E. Аз съм с такъв и съм страшно доволен. Успех
Защото е ровил и гледал само в Техномаркет а там на последък не зареждат много панасоник и PANASONIC TX-L42ET5E го нямат от поне два месеца!!!
Избрал съм 37 инча защото по-голям няма как да влезне в нишата която е предвидена за телевизора, а колкото до Панасоника е станала техническа грешка за ЕТ5Е модела става въпрос.
Ако сравняваме изброените марки според съотношението качество/цена Самсунг печели надпреварата, особено като се вземат под внимание последните нововъведения. Аз бих ти препоръчал да заложиш на тази марка специално за телевизори и телефони за мен нямат равни в този момент.
Мина времето, когато се сравняваха марки. Сега се сравняват модели!
Ако е Самсунг от 7-ма серия нагоре, за мен Панасоника.