Помощ при избор на 40-42 инча телевизор.
Отговор: Помощ при избор на 40-42 инча телевизор.
От изброените правилно си се орентирал към Samsung , каквото и да вземеш до 1000 лв а и за повече пари няма да намериш идеалния телевизор . Весели празници и наздраве от мен .
Ч.Н.Г. на всички и благодаря за мненията :) Ще се радвам все пак ако има други идеи, да ги чуя и тях :) Благодаря предварително
Панасониците в никакъв случай, дори и ЕТ5 серията.
Колега ти гледал ли си го Panasonica ET5 серията , че да си толкова категоричен аз с моя телевизор до сега проблеми съм нямал и картинката си му е ОК .
Цитат:
Първоначално публикувано от
Zerotolerance
Колега ти гледал ли си го Panasonica ET5 серията , че да си толкова категоричен аз с моя телевизор до сега проблеми съм нямал и картинката си му е ОК .
Колега, гледах го няколко дена, но не успях да го върна. Определено не съм доволен. Сега ми седи в кашона като експонат. :wink:
Цитат:
brotzki
Колега, гледах го няколко дена, но не успях да го върна. Определено не съм доволен. Сега ми седи в кашона като експонат. :wink:
Как така не си могъл да го върнеш?!
Има закон, който позволява на клиента в срок до 7 дни след закупуването на стоката да я върне безусловно.
Има си КЗП за такива търговци!!!
Цитат:
InternetZombie
Как така не си могъл да го върнеш?!
Има закон, който позволява на клиента в срок до 7 дни след закупуването на стоката да я върне безусловно.
Има си КЗП за такива търговци!!!
7 дни за онлайн покупка, иначе 3 дни за замяна на дефектирал с нов или подмяна за друг модел, най-вече с доплащане:rolleyes:
В крайна сметка взех Самсунга :) Надявам се да не съм сгрешил. Благодаря за препоръките :)
Вече си имам вертикална лента отгоре до долу на екрана. Да видим утре от ТМ какво ще кажат
- - - Обновено - - -
Взеха го за ремонт, занесох им го до там, въпреки че имам гаранция + и те се отметнаха...,но няма значение, дано има щастлив край.
как така ще се отметнат от гаранцията, ако си сигурен ,че си в правото си и повредата не е причинена от тебе нямат основание. 5 минути отнема едно пускане на жалба в сайта на КЗП . а от там ще ги вкарат в правия път :) успех.
Не не :) съжалявам, но не се изразих правилно :) гаранция+ е, че идват до адреса ти и ти вземат техниката, а не да ходя аз да им го нося ;)По телефона ми казаха, че не е така и да го занеса. Когато отидох един от консултантите каза, че с тази гаранция трябва да дойдат на място..Както и да е, взеха ТВ-то, издадоха протокол и сега чакаме :)