Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
tolostoi
Е на
TX-L42ET5E какво му е? Ако го вземе онлайн, ще е под 1000 лв. Не съм му обръщал внимание на живо, но тук във форума съм мяркал доста хора с ET5 телевизори, може да изкажат мнение.
На телевизора нищо му няма, по моему си струва парите, но не вярвам мнозина от пишещите тук, пък дори и собственици на други модели, да подкрепят покупката на телевизор онлайн. Това не е хладилник или съдомиялна, че да няма опция да е работеща мостра или върната бройка.
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте
Имам дилема между два телевизора. Ще се гледа предимно Булсат и някое филмче /3D, WI-FI и т.н не ме интересуват/.
LG 42LN5400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria 800лв.
SAMSUNG UE-42F5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria 950лв.
Имам Samsung c6000 и като цяло харесвам марката /като изключим субтитрите/, но сега тези 150лв. разлика ?
Алтернатива добре Soma, но дай малко коментар и за двата моя. Също така ме интересуват и субтитри. До 1000 лв давам повече абсурт.
Поради натрупване на над 100 страници затварям темата.
Тази тема е заключена. Обсъждането продължава в новата тема.
Всички които са задали въпроси тук но не са получили отговор могат да повторят запитването си в новата тема продължение.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html
Извинявам се на всички за неудобството.