Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
PHILIPS 42PFL7008K - пасивно 3Д + 5 г. гаранция на http://www.tv-ecp.eu/index.php?route=common/home
SONY KDL-42W805А - пасивно 3Д
PANASONIC TX-L47ET60E - пасивно 3Д
SAMSUNG UE-46F6320 - активно 3Д
LG 47LA690S - пасивно 3Д
Share Your Custom Display Settings - Blu-ray Forum
Ревюта
Top Picks Flat Panels | Sound & Vision
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
geromessi@
Ако не виждаш трептене на плазмата и не гледаш дълго време един канал, не се чуди...още повече, при тази промоция на 50ST60:rolleyes:
За момента съм ги гледал само в Технополиса , а там им пускат хубав сигнал. Трептене не виждам ще мина и през Техномаркета да ми пуснат някакъв SD сигнал на LED-овете които споменахте. Тогава ще решавам май ;)
Благодаря за съветите !
Здравейте,Приятел търси телевизор , днес ходил в магазина и се спрял на LG 42LA640s и Panasonic 42ET60E.Кой от двата е по-добър и какво друго бихте прдложили за тоз бюджет 1100-1200 лв.
Благодаря за предложенията , но към размера трябва да се придържаме ,а по принцип е предубеден към Самсунг.Ще съм благодарен да коментирате посочените модели...
Хайде кажете ми кой е за предпочитане:
50ET60E-3D-LED или 50ST60. Абстрахираме се от цената в Технополис.
ET60 е 47 инча.
За предпочитане е 50ST60.
Има и 50" вариант - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...50ET60E-3D-LED , но не мисля че са на нивото на ST60 - все пак зависи какво се "търси" в тв .:BigGrin
Да де, знам че има. Исках да кажа, че тоя от линка е 47". :Drinks:
Днес тръгнах да купувам тв за гледане само на ефирен SD сигнал, от 2 м. растояние. Бях решил да е малък, 32" hd ready, заради слабата резолюция на SD. Малеее, ако бях взел такъв щях да се изям. Избрах SONY 40R471. Даже и 42" няма да е голям. Първи впечатления от картината- много ми хареса. Ще пиша в темата на Сони.
Колега едно питане. Каква е разликата м/у различните класове LED TV на Panasonic - DT,ET,FT,WT ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
geromessi
Колега едно питане. Каква е разликата м/у различните класове LED TV на Panasonic - DT,ET,FT,WT ?
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post509845
Panasonic's 2013 TV line-up - full overview - FlatpanelsHD
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 / 2014 - ръководство на първа страница
Здравейте отново ,Не получих отговор в старата тема , затовапускам питането и тук . Кой от 2та е по-добрия LG 42LA640s и Panasonic 42ET60E. Приемат се и други предложения в този и близък бюджет (1200 лв) и задължитлно този размер.