Здравейте, имам задтруднения със избора на телевизор. Спрял съм се на 2 телевизора
LG 55LM670S и Philips 55PFL6007
и искам Вашето мнение и помощ при избора.
Двата модела по книга са почти идентични. LG-то съм го виждал наживо и нещото което не ми хареса в него са черните редове при 3D режим. От тук е първия ми въпрос. Това има ли го при Philips-а? Защото гледах някъде реклама че е на друг принцип 3D-то от LG-то а немога да го намеря в локалните магазини за да го видя. Гледах 47' но няма как да си представя 55' за сравнение.
Следващият ми въпрос е свързан с безжична USB клавиатура и мишка. Някой знае ли дали 2-та телевизора могат да ги поддържат.
Апликациите и Smart приложенията при кой модел са повече и дали има разлика най-вече в интернет броузъра на двата модела и кой е по-добър?
Относно звука на телевизора смятам да си взимам система за домашно кино 5.1 а гледах че Philipsa не поддържа DTS. Дали е така или просто неможе да го възпроизведе. Дали ще може да искара DTS звук през оптиката?
На много места питах по магазините но всеки има различно мнение в зависимост от това на коя марка са заложили в магазина и никой не ми даде адекватен отговор защо да избера единия пред другия.
Като цяло Philipsa ми харесва заради Ambilight и удобното меню. А LG-то заради дизайна и поддръжката на DTS. Но нещата са на кантар и клонят повече към LG но дали няма да сбъркам се обръщам към Вас за помощ при избора.
Като цяло вашата оценка на двата модела каква е?
Моля давайте точни и ясни примери и оценки, защото ми писна да слушам глупости по магазините
Благодаря предварително за отговорите.