Отговор: Помощ при избор на TV
аз горе-долу дойдох тук със същата нагласа... нямам опит и не мога да ти дам съвет за конкретен модел, но от моя кратък престой тук си направих следния извод, който споделям и с теб: ако не ти е спешна покупката, изчакай още месец-два, напъни се и посъбери още 200-300 лева и вземи един телевизор от по-висок клас, с по-добри качества, отколкото тези, към които си се прицелил в момента...
Колеги,
Приемам съветите ви за ТВ от по-висок клас, но всички си имаме посочени бюджети.
Моят например за седмица от 1300 намаля до този на колегата - 900 макс. По непредвидени и независещи от мен причини.
Затова ще помоля за съвет относно 40"-42" Full HD, DVB-T MPEG4 (ако има T2 няма да се разсърдя).
Без smart, 3D, DVB-S2, но по възможност с работещ PVR и 100Hz панел. Знам, че последното едва ли е възможно за тази цена, но все пак...
Нямам претенции за марка, стига да не се скапе още на първата седмица...
Благодаря!
За мое съжаление покупката се отлага с 2-3 месеца...
Цитат:
Първоначално публикувано от
kimi
Samsung са фирмата, които направиха революционни промени в качеството на картината що се отнася за ТВ, така че мисля че са най-добрите. Сега за конкретния модел трябва да се огледате в магазина и да се поберете и в определения бюджет. Успех!
От днес в Карфурите Samsung 40EH5020 е 750лв, като може да си го разсрочите на изплащане с 0% лихва.
Само да не е Самсунг.В къщи сме с 4 телевизора 2броя Тошиба 32/единия е лед,Филипс 24 инч, Самунг р2370 и последно сега взех DSM 16 лед на 12волта за караваната,модели от преди около 3 години,без последния.Всички са 1920х1080/без последния/ и с цифрови тунери/което не е от значение защото съм на кабелна/.Самсунга го взех последен за кухнята.Обикалях магазините и ми хвалеха навсякъде Самсунг с тяхните матрици,последнен крясък,космическите технологий ала бала.Аз си викам е щом е най добро взимам Самсунг.Макар че съм си патил от фото и видео камерите им.Взех го изкара си гаранцията и тези дни се развали.Както си работеше и спря да приема тв тунера вероятно,пише няма сигнал.Сега си сложих 16 инчовия от караваната на негово място.Така че според мен Самсунг само рекламират.При толкова различни тв-та само Самсунга да се развали....
Цитат:
Първоначално публикувано от
endurosport
Самсунга го взех последен за кухнята.Обикалях магазините и ми хвалеха навсякъде Самсунг с тяхните матрици,последнен крясък,космическите технологий ала бала.Аз си викам е щом е най добро взимам Самсунг.Макар че съм си патил от фото и видео камерите им.Взех го изкара си гаранцията и тези дни се развали.
Както си работеше и спря да приема тв тунера вероятно,пише няма сигнал.Сега си сложих 16 инчовия от караваната на негово място.Така че според мен Самсунг само рекламират.При толкова различни тв-та само Самсунга да се развали....
Защо реши, че щом пише - няма сигнал, е развален ?? Какъв сигнал приемаш - ефирен или кабелен ??