Отговор: Избор на телевизор
Почакай още две седмици до Великден и ще може да се възползваш от намаленията .
За това искам да се спра на някой модел от по-рано :)
Здравейте,
и аз се включвам към питанката, само че при мен бюджета ще бъде не повече от 1000лв :)
Въпроса ми е дали има някакви добри оферти сега с наближаването на празниците. Ситуацията е идентична като при колегата по горе.
Благодаря предварително на всички помогнали :)
Здравейте,
взех SAMSUNG UE-40F6400! Дано всичко бъде ОК :) Ако някой има въпроси към него, мога да му отговоря.
Как е със звука? Ясно ли се чува или на новините все едно говорят през носа си и едвам им се разбира?
Аз се загледах в UE-40F6670, като едното ми решение.
О, да! Звука е наистина много добър и качествен! Сега, ако го набримча над 65 (като скалата мисля, че до 100) започва да криви, но все пак е телевизор, а не Hi-Fi :)
Въпроса е да е ясен. Сонито ми има какво да даде по отношение на това. Уж си го усилил а не му разбираш всичко, фъфлят си нещо там и трябва да се напрягаш. Виж бях взел едно LG, то и намалено всичко ти е съвсем ясно. Със сигурност зависи и до модела но 6400, 6500 и 6600 на Самсунг са с еднаква конструкция мисля.
1) има значение какво се гледа... ако гледате новините и не разбирате какво говорят, определено или във вас или в телевизора има проблем...
но ако гледате например български сериал, с право може да настоявате да има субтитри, защото като правило звукът в бг-киното е отвратителен (предполагам, за да излезе по-евтино)... аз затова не гледам прехваления сериал "Под прикритие" защото още от първата серия разни набедени "артисти" фъфлят и мънкат като седмачета, което ме дразни и предпочитам да сменя канала...
2) аз като взех моя САМСУНГ 40F6400 писах тук, че като му гледам слим дизайна, въобще не очаквам да вади здрави баси... сега след един месец гледане мисля, че звукът му е напълно приличен и забележките спрямо аудио-възможностите му са пресилени... естествено маниаците на квалитетния саунд, като мен, ще сложат задължително външна аудио-уредба...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Nasko Hristov
1) има значение какво се гледа... ако гледате новините и не разбирате какво говорят, определено или във вас или в телевизора има проблем...
Това не знам какво да му коментирам.
Мисля че повечето разбират какво искам да кажа. Утре ще дам фотографии на това как съм решил проблема със звука викам му "през носа". И нема нужда от уредба, звука е ясен и разбираем. Сега съм на маса и не ми се става :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Nasko Hristov
... аз затова не гледам прехваления сериал "Под прикритие" защото още от първата серия разни набедени "артисти" фъфлят и мънкат като седмачета, което ме дразни и предпочитам да сменя канала...
Проблемът не е в сериала.