Здравейте искам да купя телевизор за хола, 32" LED телевизор който исках да поддържа Smart TV, но съм чувал както и съм и чел по форумите, че не поддържат Flash Player и става не функционална в България само за Youtube.
И ми дойде идеята за Smart TV Box да го комбинирам с някой Лед телевизор, ама като не съм се занимавал до сега с такава технология и не знам какво представлява дали е добър избор или пък не е
И искам да се консултирам тука с хора които са се борили с тия проблеми и знаят кое какво представлява
И да дойдем на това както искам аз
Лед телевизор 32" на които да могат да се свържат 2 обикновени приемника, Марка която е по-издръжлива на стареене и разваляне, 720p като резолюция, хубава картина и общо взето това е маи, другите екстри не ми трябват май все пак ще свържа и Smart TV Box. И наяква цена да кажа горе долу около до 600 лева .
До тука беше за телевизора
Сега да попитам и за Smart TV Box, мисля че са с Андроид операционна система.
И мисля да го закупя от Ebay.com, но голям избор има, не знам кое какви способности има.
Едните са с 2- ядрени като малки приемници с дистанционни ( Dual Core Android 4 2 Smart TV Box XBMC Media Player 1080p WiFi HDM XBMC Youtube | eBay )
пък има някои други 4- ядрени пак на същите пари но нямат дистанционно в комплекта и са като флашки каква е разликата ( Quad Core Dual WiFi Antenna Bluetooth Android 4 2 Miracast Dongle Mini PC Stick | eBay ).
Случайно попаднах и на 1 по-бюджетен ( Android 4 0 1080p Full HD TV Box Network Google Player 3D WiFi | eBay )
Как се управляват, някои са с дистанционни в комплекта, а други без, дали могат да се управляват с безжична мишка за компютър?
На мене ми трябва Смарт Тв Бокс с Флаш Плайер с който да мога да гледам онлайн филм в интернет с до 720p може и онлайн Тв програми.
Безжична интернет връзка, рутера ми е на долния етаж има 1 странична стена и 1 междуетажна стена,
с телефон без проблем се свързвам към рутера