Избор на телевизор около 40-42 инча без никакви смарт, 3Д или безжични функции
Здравейте,
решил съм да инвестирам малко пари (до 800 лв.) в нов телевизор, но не желая да си купувам смарт, 3Д или безжично свързан телевизор. Критерият ми е само да е с приличен образ, FULL HD и голям около или повече от 40 инча и да има повече от един HDMI вход, тъй като ще се ползва с кабелна телевизия (с декодер) и мултимедиен плеър. Оказва се обаче, че такива телевизори трудно се намират и аз се затруднявам, а не ми се дават излишни пари за допълнителни функции, които никога няма да ползвам.
Може ли да ми дадете съвет по въпроса?
Благодаря предварително!
Отговор: Избор на телевизор около 40-42 инча без никакви смарт, 3Д или безжични функции
Колко пари си решил да похарчиш за телевизор ?
Отговор: Избор на телевизор около 40-42 инча без никакви смарт, 3Д или безжични функции
Цитат:
Първоначално публикувано от
Soma
Колко пари си решил да похарчиш за телевизор ?
Надявам се около 800 лв да ми стигнат.
Цитат:
logic
Благодаря за отговора. Този ако го поръчам онлайн горе-долу ми влиза в бюджета, но и той е smart и т.н. Аз ли остарявам много или вече няма на пазара телевизор, който да изпълнява само основната си функция да визуализира телевизионен или видео сигнал на екрана ...
Нека да го има , пък ти ако искаш си го ползвай ! Новите са смарт повече или по-малко .
А таралеж в гащите ?!
Може и да ти хареса , но трябва да го видиш наживо , задължително . Има и сполучливи от тях за цената си .
Цитат:
barev
Не можеш да го ползваш за кабелна, но е перфектен за "цифровизацията"... :)
Идеята ми е че тъй като такива функции не ми трябват, може би е възможно да спестя пари като избера модел който ги няма. Разбирам че Блаупункт е малко рискова покупка. Видях и един Филипс с подозрително малко функции:
PHILIPS 40PFL3008H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Относно плазмите, обмислял съм, но горепредложените са все само HD ready, а не FULL HD.
Цитат:
podredko
Не можеш да го ползваш за кабелна, .........
Що да не може ?! Има си външни декодери , почти за без пари , но пак си зависи от кабелния оператор .
- - - - - - - - - -
Цитат:
barev
Аз ти разбирам идеята ( и на мен ми трябва само като монитор ) , но така се лишаваш от по-голям избор , а и може нещо да ти се прииска по-нататък .
Филипса не е съмнителен - просто е нисък клас без екстри , все пак китайците са новите собственици на марката . Трябав да се види наживо .
До 800 лв.----> LG 42LN5200
За 850 лв.----> Samsung 42F5000