Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте, искам да купя телевизор на възрастните си родители, като изискванията ми са да е лесен за употреба (упростен интерфейс на български) и да може от време на време да разглеждат снимки и да си пускат филми от флашка. Спрял съм се на следните бюджетни модели:
LG 32LN536B :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 32LN540B :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - не съм сигурен каква е разликата с горния
TOSHIBA 32W2333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
TOSHIBA 32W1333G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - тук също не знам дали има някаква разлика с предната Тошиба
Моля да ме посъветвате, кой от посочените би паснал най-добре.
Благодаря
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте,колебая се между следните модели: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6670-3D-LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA740S-3D-LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47FT60E-3D-LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL7008K-3D-LEDЩе се гледа Булсат телевизия , от около 3 метра.Пренебрегваме 3D технологиите които предлагат, и визираме основно качеството на картината ,вградените плейъри и смарт приложенията.Ще съм благодарен на всеко мнение. Hristoslav2, ако не е проблем разбира се, "ти кой би избрал?". Благодаря предварително.p.s. ако има по добро предложение, също съм отворен за него.
pre
Някое от ЛГ-та - май само в дизайна беше разликата.
boroboro
Панасоник-а е с малко по-добра картина , а ЛГто е по-добро в "смарт"-а и с по-добър плеър (особено субтитрите).
svetlio1
а относно Samsung i Philips?
Аз бих взел може би Самсунг-а - добра картина , добър плеър , добри в "смарт" приложенията , обаче в тазгодишните модели нещо не ми харесва картината на СД канали от вградения тунер - най-вероятно е от софтуера , но е най-добре да се прецени всеки сам до колко го устройва . Филипс-а е с добра картина и Амбилайт-а е много полезна екстра , но софтуера им за мен е зле - нито менютата нито "смарт"-а им е на ниво.
Здравейте !
Не знам да ли е редно да го пиша тука ,но исках помощта ви .
Значи мога ли да включа към телевизора безжични тонколони и изобщо да ли ги има.И ако ги има от къде мога да си ги взема и как
да ги включа към тв то.Като тв то има USВ,оптичен изход,HDMI и т.нат...Това го искам тъй като тв то е доста отдалечено от мястото за гледане около 4 м ,пък нощно
време е тихо и един вид искам да са близо тонколонките до мястото за гледане.Но определено искам говорители ,а не слушалки.
Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете и да ме насочите...
Трябва да може , но дали ефекта ще ти хареса , ... едва ли . Хубавите са скъпи и не си заслужава инвестицията . Потърси из нета !
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
Днес бях до ТП да гледам едно LG, но погледа ми спря на един PANASONIC TX-L47WT60E 3D LED . Някой с такъв? Очаквам вашите мнения.
Само ще спомена за Panasonic, че един познат скоро си взе 42-ка, не помня точно кой модел, но субтитри на филми от флашката не му излизат
Субтитри или картината ще гледаш ? WT60 е топ модела на Панасоник и освен добрата картина предлага и доста по-полезни екстри от разните му там "смарт" простотии , като дублирани тунери (кабелен ,ефирен , сат - всичко по 2) , с които спокойно гледаш едновременно 2 програми или записваш една , докато гледаш друга ...
TOSHIBA 50L2333 Какво ще кажете за този модел..... някой ако го е гледал или го им да сподели впечатленията си:) А запознатите технически да кажат плюсовете и минусите на модела???
Имам 39" вариант и си е добър телевизор без екстри ! Този има само по-голям екран и ако сигнала е кофти и се гледа отблизо , ще има повече артефакти .
Ми сигнала ще е от Булсат-а ...... а за разстоянието ще е 3 - 3.5 метра :) незнам и дали 50-ка е добре за това разстояние ???
Добре е , но сигнала като качество е от значение . На ХД канал ще е като картичка , но пак не се знае . Вземи си нещо на флашка и си го тествай . Има добре направено и разбираемо меню .
Мерси за бързите отговори........ виждам го, че няма почти никакви екстри, но и като цяло не са ми и нужни..... Днес го видях в магазина (не носих нищо за тестване), но картината ми хареса като цяло:) Нали може да се свърже диектно към компютър и да се гледа директно от там .....или от външен хард или флашка ? а и сега е на 1000лв, смятам, че е оферта.