Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте,харесал съм си LG 42LN5400,тъй като не ми е много ясно - тоя телевизор има LAN порт,ако си го вържа за рутер-а по LAN,а лаптопа ми е по Wireless,ще мога ли от лаптопа по Wireless да си пускам към TV-то филми,музика и т.н.?
Здравей отново Христославе, бяхме избрали вече 55W815 но се оказа, че го няма в България, има по-малкия размер > 50W815 и голям размер от другата разновидност 55W805. Малко ни изкушава по-големия размер но редполагам, че си имал нещо предвид при първоначалната ти препоръка и затова най-вероятно ще изберем 50W815.
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Някой има ли впечатления (лични) от H7000? Колебая се между малък х7000 (40) или Х6400/Х6500 (48)
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
По-скоро предложението за този модел беше импулсивно..
Поставка и цвят на корпуса / някои модели се предлагат в два цвята
W605 - поставка Silver / Black
W705 - поставка SUS Hairline / Black or Silver
W706 - поставка SUS Hairline / Black or Silver
W805 - поставка SUS Miror / Black
W807 - поставка
W815 - поставка SUS Miror / Silver
W817 - поставка SUS Miror / Black-Gray
W828 - поставка SUS Hairline / Black or Silver
W829 - поставка SUS Hairline / Black Matt
W850 - Top Stand / Black Matt
W950 - Top Stand / Silver
W955 - Mirror / Black
http://store.sony.ru/tv_video/tv/
Цитат:
Първоначално публикувано от
kiril30
Здравейте,харесал съм си LG 42LN5400,тъй като не ми е много ясно - тоя телевизор има LAN порт,ако си го вържа за рутер-а по LAN,а лаптопа ми е по Wireless,ще мога ли от лаптопа по Wireless да си пускам към TV-то филми,музика и т.н.?
Да, според мен ще можеш да пускаш филми и музика от компютъра към телевизора, вкъщи ползвам точно такава конфигурация на устройствата. Качил съм си Home Media Server, имам пряка видимост между лаптопа и рутера ~3m, wi-fi картата му e стара и поддържа само стандарт G и успявам да гледам филми с големина от порядъка на 8Гб, за по големи - 10/12Гб започва да насича картината. Най-много зависи от оптимизацията на връзката-лаптоп/wi-fi/рутер. Тв-то е Samsung EH5450.
Здравей Христославе, импулсивно или не кошницата вече е у дома. Бих казал, че сме приятно изненадани. Очаквах "нормалните" тв канали да бъдат "пластелин" НО изобщо не е така. Изглеждат по мое мнение отлично. От тук нататък какво, следва? Бях чел тук във форума преди година и повече, че трябва да се правят някакви настройки, но не помня вече ...
ОСВЕН ТОВА бих желал по някакъв начин да ти се отблагодаря за старанието, отзивчивостта и за способността не само да изтърпяваш но и да откликваш приятелски и на най-тъпите въпроси.
Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
Тази оферта добра ли е ? За филми и спортни предавания ще се използва
Kiril30:
Здравей! LN5400 няма LAN порт. Не знам защо в сайта на LG България пише, че има. Ако искаш с LAN погледни LN570, или LN577. A за DLNA е по-добре, ако вържеш и лаптопа с LAN към рутера.
Цитат:
Frogst
Kiril30:
Здравей! LN5400 няма LAN порт. Не знам защо в сайта на LG България пише, че има. Ако искаш с LAN погледни LN570, или LN577. A за DLNA е по-добре, ако вържеш и лаптопа с LAN към рутера.
Аха мерси много за отговора,то гледам че няма и поддръжка на ДЛНА и се чудех защо е тогава тоя ЛАН,в официалният сайт им пише че има....явно ще търся друг телевизор :). Пак благодаря за отговора :)
Цитат:
Kubrat Hristov
Здравей Христославе, импулсивно или не кошницата вече е у дома. Бих казал, че сме приятно изненадани. Очаквах "нормалните" тв канали да бъдат "пластелин" НО изобщо не е така. Изглеждат по мое мнение отлично. От тук нататък какво, следва? Бях чел тук във форума преди година и повече, че трябва да се правят някакви настройки, но не помня вече ...
ОСВЕН ТОВА бих желал по някакъв начин да ти се отблагодаря за старанието, отзивчивостта и за способността не само да изтърпяваш но и да откликваш приятелски и на най-тъпите въпроси.
Пробвай с тези настройки
Viewing mode: | Cinema 1 |
Backlight | 10 |
Contrast | 90 |
Brightness: | 50 |
Color: | 50 |
Hue: | 0 |
Color temperature | Warm2 |
Sharpness | 50 |
Noise reduction | Off |
Dot/mpeg noise reduction | Off |
Reality Creation | Off |
Smooth gradation | Off |
Motionflow | True Cinema |
Film mode | Auto |
Black corrector | Off |
Adv. Contrast Enhancer | Off |
Gamma | -1 |
Auto Light Limiter | Off |
Clear White | Off |
Live Color | Off |
Detail Enhancer | Off |
Edge enhancer | Off |
R Gain | -3 |
G Gain | -13 |
B Gain | 0 |
R Bias | 0 |
G Bias | -1 |
B Bias | 0 |
Eco (light sensor) | On/Off |
http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1399283987
А ако не ти подхождат ще пиша на Винсънт Тео от HDTVTest дали пази настройките за този
Sony KDL50W829/ KDL-50W829B (W8) Review
Цитат:
oldgraf
Тази оферта добра ли е ? За филми и спортни предавания ще се използва
Да Графе :rolleyes: - не е плазма но става
Колеги, към днешна дата кой най-голям като размер и съответно на най-ниска цена LED модел телевизор е за предпочитане? Примерно 50' за около 1000 лв. със що годе добра картина. Разбира се мнения по вали лични впечатления.
Благодаря за съдействието!!!
Цитат:
hristoslav2
Да Графе :rolleyes: - не е плазма но става
Ей сега се разходих с една флашка до ТП. С Японката и "Мач на деня". Пробвах W829, ET60 и H6400. Панасоника и Самсунга се справих почти еднакво. Сонито не беше добре, особено на японката. При положение, че пипахме настройките за движение на макс и мин. Та другата седмица май ще си взимам 47" Панасоник с 5 г. гаранция за 1400 лв. за спалнята :yikes Мислех 42" някакъв да си купя, но ...
Какво точно се случи при теста на Сонито? 42" след 2 месеца ще ти малее. Като ходиш да тестваш виж и този че ми е интересно, а скоро няма да мога да ходя до магазините
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0LE760E-3D-LED
Тази година всичко за мен е...бърдак. никакви съществени промени и напредък.