Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14)  / FAQ и ръководство - на първа страница
    Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14)  / FAQ и ръководство - на първа страница
  Здравейте,харесал съм си LG 42LN5400,тъй като не ми е много ясно - тоя телевизор има LAN порт,ако си го вържа за рутер-а по LAN,а лаптопа ми е по Wireless,ще мога ли от лаптопа по Wireless да си пускам към TV-то филми,музика и т.н.?
  Здравей отново Христославе, бяхме избрали вече 55W815 но се оказа, че го няма в България, има по-малкия размер > 50W815 и голям размер от другата разновидност 55W805. Малко ни изкушава по-големия размер но редполагам, че си имал нещо предвид при първоначалната ти препоръка и затова най-вероятно ще изберем 50W815.
     Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
  Някой има ли впечатления (лични) от H7000? Колебая се между малък х7000 (40) или Х6400/Х6500 (48)
     Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
  По-скоро предложението за този модел беше импулсивно..

Поставка и цвят на корпуса / някои модели се предлагат в два цвята
 W605 - поставка Silver / Black
 W705 - поставка SUS Hairline / Black or Silver
 W706 - поставка SUS Hairline / Black or Silver 
 W805 - поставка SUS Miror / Black
 W807 - поставка
 W815 - поставка SUS Miror / Silver 
 W817 - поставка SUS Miror / Black-Gray 
 W828 - поставка SUS Hairline /  Black or Silver
 W829 - поставка SUS Hairline / Black Matt 
 W850 - Top Stand / Black Matt
 W950 - Top Stand / Silver
 W955 - Mirror / Black

http://store.sony.ru/tv_video/tv/
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
kiril30 
   Здравейте,харесал съм си LG 42LN5400,тъй като не ми е много ясно - тоя телевизор има LAN порт,ако си го вържа за рутер-а по LAN,а лаптопа ми е по Wireless,ще мога ли от лаптопа по Wireless да си пускам към TV-то филми,музика и т.н.?

Да, според мен ще можеш да пускаш филми и музика от компютъра към телевизора, вкъщи ползвам точно такава конфигурация на устройствата. Качил съм си Home Media Server, имам пряка видимост между лаптопа и рутера ~3m, wi-fi картата му e стара и поддържа само стандарт G и успявам да гледам филми с големина от порядъка на 8Гб, за по големи - 10/12Гб започва да насича картината. Най-много зависи от оптимизацията на връзката-лаптоп/wi-fi/рутер. Тв-то е Samsung EH5450.
  Здравей Христославе, импулсивно или не кошницата вече е у дома. Бих казал, че сме приятно изненадани. Очаквах "нормалните" тв канали да бъдат "пластелин" НО изобщо не е така. Изглеждат по мое мнение отлично. От тук нататък какво, следва? Бях чел тук във форума преди година и повече, че трябва да се правят някакви настройки, но не помня вече ...
ОСВЕН ТОВА бих желал по някакъв начин да ти се отблагодаря за старанието, отзивчивостта и за способността не само да изтърпяваш но и да откликваш приятелски и на най-тъпите въпроси.
     Отговор: Sony  LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
  Тази оферта добра ли е  ? За филми и спортни предавания ще се използва
  Kiril30:
Здравей! LN5400 няма LAN порт. Не знам защо в сайта на LG България пише, че има. Ако искаш с LAN погледни LN570, или LN577. A за DLNA е по-добре, ако вържеш и лаптопа с LAN към рутера.
   Цитат:

Frogst 
   Kiril30:
Здравей! LN5400 няма LAN порт. Не знам защо в сайта на LG България пише, че има. Ако искаш с LAN погледни LN570, или LN577. A за DLNA е по-добре, ако вържеш и лаптопа с LAN към рутера.

Аха мерси много за отговора,то гледам че няма и поддръжка на ДЛНА и се чудех защо е тогава тоя ЛАН,в официалният сайт им пише че има....явно ще търся друг телевизор :). Пак благодаря за отговора :)
   Цитат:

Kubrat Hristov 
   Здравей Христославе, импулсивно или не кошницата вече е у дома. Бих казал, че сме приятно изненадани. Очаквах "нормалните" тв канали да бъдат "пластелин" НО изобщо не е така. Изглеждат по мое мнение отлично. От тук нататък какво, следва? Бях чел тук във форума преди година и повече, че трябва да се правят някакви настройки, но не помня вече ...
ОСВЕН ТОВА бих желал по някакъв начин да ти се отблагодаря за старанието, отзивчивостта и за способността не само да изтърпяваш но и да откликваш приятелски и на най-тъпите въпроси.

Пробвай с тези настройки
 | Viewing mode: |  Cinema 1 |  
 | Backlight |  10 |  
 | Contrast |  90 |  
 | Brightness: |  50 |  
 | Color: |  50 |  
 | Hue: |  0 |  
 | Color temperature |  Warm2 |  
 | Sharpness |  50 |  
 | Noise reduction |  Off |  
 | Dot/mpeg noise reduction |  Off |  
 | Reality Creation |  Off |  
 | Smooth gradation |  Off |  
 | Motionflow |  True Cinema |  
 | Film mode |  Auto |  
 | Black corrector |  Off |  
 | Adv. Contrast Enhancer |  Off |  
 | Gamma |  -1 |  
 | Auto Light Limiter |  Off |  
 | Clear White |  Off |  
 | Live Color |  Off |  
 | Detail Enhancer |  Off |  
 | Edge enhancer |  Off |  
 | R Gain |  -3 |  
 | G Gain |  -13 |  
 | B Gain |  0 |  
 | R Bias |  0 |  
 | G Bias |  -1 |  
 | B Bias |  0 |  
 | Eco (light sensor) |  On/Off |  

http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1399283987
А ако не ти подхождат ще пиша на Винсънт Тео от HDTVTest  дали пази настройките за този
 Sony KDL50W829/ KDL-50W829B (W8) Review

Цитат:

oldgraf 
   Тази оферта добра ли е ? За филми и спортни предавания ще се използва

Да Графе :rolleyes: - не е плазма но става
  Колеги, към днешна дата кой най-голям като размер и съответно на най-ниска цена LED модел телевизор е за предпочитане? Примерно 50' за около 1000 лв. със що годе добра картина. Разбира се мнения по вали лични впечатления.
Благодаря за съдействието!!!
   Цитат:

hristoslav2 
   Да Графе :rolleyes: - не е плазма но става

Ей сега се разходих с една флашка до ТП. С Японката и "Мач на деня". Пробвах W829, ET60 и H6400. Панасоника и Самсунга се справих почти еднакво. Сонито не беше добре, особено на японката. При положение, че пипахме настройките за движение на макс и мин. Та другата седмица май ще си взимам 47" Панасоник с 5 г. гаранция за 1400 лв. за спалнята :yikes Мислех 42" някакъв да си купя, но ...
  Какво точно се случи при теста на Сонито? 42" след 2 месеца ще ти малее. Като ходиш да тестваш виж и този че ми е интересно, а скоро няма да мога да ходя до магазините
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0LE760E-3D-LED
Тази година всичко за мен е...бърдак. никакви съществени промени и напредък.