Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте,
Искам да взема телевизор за спалнята. Следните изисквания:
1. Бюджет 800-900
2. Гледаемост - от 2,50м
3. Производител - без предпочитания (без НЕО)
4. DLNA
5. Не държа да е смарт
6. Ще се гледат предимно филми и телевизия. Без никакви игри.
7. Ще се закача на стена, така че хубавите стойки към телевизора не ме интересуват.
Предвид отдалечеността на телевизора, не знам кой размер да избера.
Благодаря,
Н
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Минимум 40" ! Тошиба , Самсунг , LG бих загледал аз .
Нещо по-конкретно като модел?
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
Здравейте колеги.. Желая да си закупя 40" телевизор и съм се спрял на Samsung ue40f6400 и Samsung ue40g6500..
Може ли да ми кажете каква е разликата в представянето на двата телевизора, защото освен разликата в херцовете (Hz) не виждам съществена друга.. (казаха ми че имало и сателитен тунер, който обаче почти сигурно няма да ми влезе в употреба).. таа ако няма разлика в картината сякаш по-добре да си взема f6400 и да спестя 120 лева :)
Здравейте колеги.. Търся си телевизор до 1300 лева - 40" инчов, защото разстоянието от което ще се гледа не е много голямо (2м).. Спрял съм се на Самсунг, като след доста четене по форума видях положителни коментари за този среден ценови клас телевизори.. Въпросите ми са два:
1. Може ли някой да сподели каква е разликата между Samsung ue40f6400 и Samsung ue40f6500 (освен в тези 200 CMR Hz в повече, които си нямам на идея дали биха повлияли на качеството на картината; и сателитен тунер, който колегите от технополис/маркет ме увериха, че едва ли ще ползвам).. Таа Заслужава ли си да дам 120 лева отгоре или по-добре да си ги спестя?
2. Доста отрицателни отзиви чух за Samsung ue40f6670 и въпреки, че ми харесва най-много като дизайн това ме възпира да си го взема.. и все пак ако някой има някакви други предложения с удоволствие бих ги разгледал.. благодаря ви :)
а тогава да питам какво представлява micro dimming ? Нещо забележително ли е като технология ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
nikEy
а тогава да питам какво представлява micro dimming ? Нещо забележително ли е като технология ?
Примерно – " According to the Samsung representative Micro Dimming is : Edge LED + a software controller that analyzes the picture in 4000 different zones and adjusts accordingly. It’s not a local dimming hardware function but instead a software picture circuit analyzing with the pixel areas. See the Q&A in Samsung line-up catwalk show. "
Здравейте,
оглеждам се за телевизор до около 900лв и размер до 39-40 инча. Към момента съм ограничен от мястото където ще бъде и няма как да сложа по-голям. Насочил съм се към следните модели:
SAMSUNG UE-40EH6030
LG 39LA620S
PANASONIC TX-L39E6E
TOSHIBA 40L7335DG
Днес гледах LG-то и като картина ми хареса, утре смятам да разгледам и останалите телевизори. Ще съм много благодарен ако някой ме насочи към конкретен модел или към някой друг модел/марка. Ще се гледа IP телевизия от виваком ако е от значение, както и филми от компютър.
Samsung 40EH5450 , Samsung 40F5000 , LG 39LN54000/5404
logic може ли да ми кажеш разликата между https://www.technomarket.bg/products...66/lg-47la691s този и този ТВ https://www.technomarket.bg/products...67/lg-47la690s понеже днес мисля да ходя живи и здрави да взема нещо и искам да видя в кой магазин ги има не да си обикалям :)
Цитат:
vvladko
еднакви са,разлика само в цвета на корпуса
Цитат:
hristoslav2
Това е Vestel....само логото му е на Sharp.
Вестел не бяха ли турски ?
Това ако е така си мисля че не е много добре въпреки 3 годишната гаранция.
Не е много зле също . Има си и гаранция и контрол на качеството , а и резервните части , ако се наложи , са наблизо . Щом има лого на Шарп -не му мисли токова, иначе щеше да пише ... Вестел , нали така .
малко може би глупав въпрос :) но за един от тези 2 модела тв 1- https://www.technomarket.bg/products...67/lg-47la690s 2-https://www.technomarket.bg/products...66/lg-47la691s може ли да ми препоръчате външен хард за филми да ми върши работа субс и тн