Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
kra4ol4e
На 1ва страница има една таблица в която пише, че Sony Motionflow 200 е наличен при 100hz панели. Или е объркано там?
Е пак там на първа страница пише, че е 50hz. Има ги и двата варианта вероятно.
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Мерси! Хайде весел празник на всички! Подаръкът чака вече под елхата ;]
Цитат:
kra4ol4e
На 1ва страница има една таблица в която пише, че Sony Motionflow 200 е наличен при 100hz панели. Или е объркано там?
Остаряла информация -явно Сони всяка година променят маркетниговата си стратегия.
W650/1 резултатите при повечето ревюта със замервания показват че е с 50Hz-ов панел....а на някои места в нета пишат че панела е 100Hz.
От друга страна е модела W685, който е с активно 3Д..а активните очила работят на 100Hz. Тогава как работи синхронизацията на очилата със 50Hz-ов панел с 3 генерирани междинни кадъра???
Здравейте и от мен и весела Коледа
След доста четене вместо да ми се изясни, стана по-мътна :(
Отложих покупката за след праззниците, защото не ми блъска по магазините.
Ще ви помоля за експертното ви мнение - TV с домашно кино. Ще се гледа от 2,50 - 2,55 метра кабелна телевизия /СКК/ която има около 50 цифрови програми и останалите - аналогови. Плеъра мисля да е Blue - Ray.
За TV съм се спрял на 42" , но се чудя дали да не е и 46" Smart TV. Ще се пускат и филми от laptop, както и от Интернет /youtube и други/. От производителите нямам представа, надявам се да ми препоръчате, както за TV така и за плеъра. Ориентирал съм се към високия клас техника, финансите са без особени ограничения /в разумни граници есествено/.
Разглеждах тези модели:
LED Sharp LC 46LE830E
LED SHARP LC46LE830EV
SONY KDL-46W905 3D LED
SAMSUNG UE-46F7000 3D LED
Поздрави
Весели празници още веднъж
Първите два са модели 2011 година, тоест на 2 години -вероятно мостри. Разликата е в дизайна на корпуса.
LC-46LE830E - LC46LE830E - LCD TV - Archiv - Sharp
https://www.youtube.com/watch?v=oF0y1GFBq_0#t=17
Смарт функциите и вграденият им плейър не струват....иначе като картина са добре.
Третият се оформя като модел на годината..с функции като Трилуминос, които повечето калибратори обаче изключват..за да оправят картината.
KDL-46W905A | Всички 46-инчови / 117 см LCD TV екрани | Обзор | KDL46W905ABAEP | KDL46W905A | Sony
.,а четвъртият е много добро предложение.
46" F7000 Smart Evolution 3D Full HD LED TV - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG
Проследете пътя на Дядо Коледа....може пък да ви пропусне:rolleyes: аз съм си скаран с него.
Official NORAD Santa Tracker
Благодаря за светкавичния отговор.
А вие какво бихте си купили?
- - - - - - - - - -
А, забравих...
А кои са последните модели на SHARP.?
За Самсунг - имам няколко неща на тази фирма и особено таблета , който е последен модел, понякога ме дразни, защото не работи както се очаква от него. Имам леки лични предубеждения към Самсунг, дано телевизорите им да са по-добри от останалите уреди.
Модели 2013 - 85x, 75x, 65x
LCD TV Products - Sharp
Сони имат по-малко софтуерни проблеми, браузърът е недодялан, но вграденият плейър е орязан заради авторските права
Sony Pictures | The Best in Movies, TV Shows, Games & Apps
Най-накрая си купих телевизор Ето този Тошиба https://www.technomarket.bg/products...hiba-40l7335dg .Засега съм много доволен цbетовете са супер картината е як.а Само че като свържа с hdmi кабел към компа ми е малко размазано и лошо се нижда пробвах от някякви настройки малко се пооправи. Каналите се сменят бавно. Но въпреки това е хубав. Картината ми хареса повече от на самсунг и ел джи за същите пари .
Здравейте и Весела Коледа на всички.
Нов съм във форума и виждам,че има доста компетентни хора тук на тема телевизори.
Искам да помоля за съвет относно закупуването на тв.
Искам да е 50 инчов понеже ще се гледа от около 3,5 м.
на него ще се гледа предимно цифрова телевизия на Булсатком,филми от външен хард,много спорт като футбол и ски и игри от плейстейшън 3.
Бюджетът ми е около 2400 лв. Имам телефони и таблет на Самсунг така ,че ако са съвместими по някакъв начин с телевизорите им предпочитам да е Самсунг и телевизора,но не е задължително.
Благодяря Ви предварително и весело изкарване на празниците.
Цитат:
shteriov
Здравейте и Весела Коледа на всички.
Нов съм във форума и виждам,че има доста компетентни хора тук на тема телевизори.
Искам да помоля за съвет относно закупуването на тв.
на него ще се гледа предимно цифрова телевизия на Булсатком,филми от външен хард,много спорт като футбол и ски и игри от плейстейшън 3.
Бюджетът ми е около 2400 лв. Имам телефони и таблет на Самсунг така ,че ако са съвместими по някакъв начин с телевизорите им предпочитам да е Самсунг и телевизора,но не е задължително.
Ако питаш мене направо си за 55 инча Щом ще гледаш филми и спорт добро предложение е това http://www.technopolis.bg/b2c/details/14488/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-P50ST60E-3D-PLASMA ,а има и 5 години гаранция Това мисля, че е най добро като цена и качество
Цитат:
emanchev
Благодаря за бързия отговор,но доколкото четох във форума плазмата не е много подходяща ако го гледаш в доста осветена стая,а при мен е точно така.Телевизора е точно срещу прозореца и го осветява цял ден.
А какво ви е мнението за тези :
SONY KDL-46W905ABAEP
SONY KDL-46W905 3D LED
SAMSUNG UE-46F8000
И каква е разликата между Сони-тата
Честита Коледа и Благодря сърдечно за помоща
Цитат:
shteriov
Благодаря за бързия отговор,но доколкото четох във форума плазмата не е много подходяща ако го гледаш в доста осветена стая,а при мен е точно така.Телевизора е точно срещу прозореца и го осветява цял ден.
И при мен е така,но няма проблем картината е доста по добра от LED телевизорите Миналата година и аз имах същия проблем в търсенето на тв, на скоро бях в един познат на гости беше си купил LED 55 инча WT50 Панасоник картината си беше доста по зле от плазмата При плазмата картината има дълбочина и по естествени цветове Желая ти успех и весела коледа
Цитат:
shteriov
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...50F6670-3D-LED