Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
@Sshaft,
Събери още малко пари и си вземи Panasonic 47ET60.
@drew,
Добре дошла във форума и Честита Нова Година!
Нито един от изброените от теб телевизори. Най-доброто за този бюджет е LG 32LN5400.
Ако искаш и smart функции ще трябва да бръкнеш по-дълбоко в портфейла си. :)
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
Momchil
@
drew,
Добре дошла във форума и Честита Нова Година!
Нито един от изброените от теб телевизори. Най-доброто за този бюджет е
LG 32LN5400.
Ако искаш и smart функции ще трябва да бръкнеш по-дълбоко в портфейла си. :)
Честита Нова Година!! И добре заварили :)
Благодаря за предложението, ще разгледам.
Май е време да отворим и една тема за Polaroid, дали въобще ще се внасят в България? Много е вероятно според мен, ако анонсираните цени са верни, а именно 600$ 50" FullHD телевизор
Polaroid50GSR7100
@hristoslav2
Philips-a ми звучи добре и като бюджет ми се вписва.
А да попитам каква е разликата между опресняване на картината 100 Hz Mothionflow и CMR?
Относно разстоянието - по-голям със сигурност ще стои по-добре, но като се има предвид, че в момента се гледа 21" CRT, все ще е прогрес :)
Цитат:
Biser Dimitrov
Понеже никъде в България не мога да намеря LG 42LA740s, ще скоча нагоре и ще се напъна да взема LG 47LA790V, но никъде не успях да намеря, дали телевизора има някакви плюсове или минуси. За 740 всичко бях изчел, но докато се наканя да го купя и изчезна от веригите... :)
Тук ги има /получих потвърждение/ и двата модела.
Телевизори от PCshop.bg
Успех!
Цитат:
vipp1
Поликомп са започнали да внасят телевизори, но само с поръчка, т.е. мисля че ще ви искат капаро и в такъв случай нз как стои въпроса ако нещо не ви хареса и искате да го върните първите 7 дни.
LG телевизори >> Телевизори 47" >> Телевизор >> 47LA790V
PCshop зареждат именно от тях. Интересното е, че телевизора е вписан с 60 месеца гаранция, което ако е вярно си е плюс (при положение, че промоцията беше до 31/12/2013).
Цитат:
aldokalcone
Май е време да отворим и една тема за Polaroid, дали въобще ще се внасят в България? Много е вероятно според мен, ако анонсираните цени са верни, а именно 600$ 50" FullHD телевизор
Polaroid50GSR7100
Няма смисъл - марката не се продава у нас, а модела който имаш в предвид е само с 1 HDMI вход....
Polaroid HDTV | Leading innovation in picture display for over 75 years
Polaroid Announces Exceptional Quality, Affordable Home Entertainment Line at CES 2014 | polaroid.com
Мда, прав си, ако наистина толкова много е орязан. А има ли инфо дали ще е с VA или IPS?
Здравейте ,
моля ви за съвет - разполагам с бшджет до около 1300-1400 лв и искам да си сменя старият телевизор LG 32LF2510 (нямам никакви проблеми с него , но си остаря )Общо взето кабелната която ползвамам във Варна има някъде около 10 канала HD ,така че няма сигурнао да успея да направя голяма разлика в картината между старият и евентуално новият телефизор които ще си вземам
Решил см новият да отговаря на няколко изисквания : да е малко по-голям(но не повече от 42 инча) , да е смарт тв, да е 3D , да може да се браузва в нета през него , ако не се лъжа цифровите тунери вече са си във всиките модели...
Какво ще ми препоръчате от тези два модела :
LG 42LA691S или SAMSUNG UE-40F6500
Или нещо подобно отговарящо на изискванията и възможностите ми ? Аз лично клоня към LG-то защото и другите ми удома са такива , но това новото дистанцииооно малко ме притеснява ...
За Самсунга знам че имал гласови команди
И двата ли могат да ползват скайп и как ?
Много съм "бос " и почти нищо не знам за тези по-новите телевизори -кое е важно като параметри ит.н.
Ще съм благодарена на всякакви съвети и мнения -може и за други марки и модели
ПП" *сего почетох из предните постове и разбирам че има значение и разстоянието от което ще се гледа -при мен е около 2,3-2,6 метра -възнямерявам телевизора да е закрепен на стената .Като се замисля за това разстояние няма ли 42 инча да ми е прекалено голям?
В момента има промоция на SAMSUNG 46F6500 така,
че още ... малко пари и дълго ще се кефиш на един много балансиран модел.
Успех!!!
soon, ЧНГ!
Каква е помоцията на 46F6500, къде и от кого? Веднага след празниците този телевизор просто изчезна. Беше на цена 1480-1499, което си е далавера, но бил се изчерпал. Предполагам, че след някои и друг ден отново ще се появи, но на достатъчно висока цена по-близка до 2000 лв. Има го в eMAG на подбна цена. Благодаря
Този модел 46F6500 би трябвало да е доста по-добър от 46F6400, съдейки по това как се разчитат цифрите?
Пост от форума за Самсунг телевизори :
" x5xx ( x4xx ) - подвид -определя екстри внимание тези под 5 имат шаси на по ниската серия, но със корпус на изписаната "
ПС: Стойките на тези телевизори ми се струват ужасно грозни :yikes