В комплекта на моделите на LG от LA640S нагоре е включено само Magic Remote дистанционно .
Разликата между LA640S и LA641S е в цвета на корпуса .
- 1 - сребрист
- 0 - черен
Преглед за печат
В комплекта на моделите на LG от LA640S нагоре е включено само Magic Remote дистанционно .
Разликата между LA640S и LA641S е в цвета на корпуса .
- 1 - сребрист
- 0 - черен
Здравей Soma,
Извинявай за некомпетентността, но какво значи "само Magic Remote" - за да работя нормално с този телевизор трябва ли ми друго дистанционно/за повече настройки на картината да речем/?
Благодаря!
LG AN-MR400 TV Accessories - Magic Remote Control with browser wheel for 2013 LG Smart TVs - LG Electronics UK
Ако решиш може да си вземеш и обикновено дистанционно, но то не е включено в комплекта .
Гледайки тези дистанционни без клавиатура с цифри се питам възможно ли е примерно да се премине, да речем, от 2 канал на 35 без скролване през всичките 33 програми между тях?
Panasonic и те ли използват същите смарт дистанционни?
Предполагам тези дистанционни са направени за повече удобство, но това със скачането между програмите ме интересува най-много дали е лесно постижимо?
Продажби по марки
Samsung domine encore largement le marché des té, sur MacBidouille.com
Бях решил да купя Samsung 55F9000 но при теста бях втрещен от невероятно голямия ШИМ в режим стандартен , при динамичен почти не се вижда .Принципно много добре направен модел но немога да разбера защо са допуснали да има PWM.
https://www.youtube.com/watch?v=iRaOgkW3EPU
Аз от това видео нищо което да ми привлече вниманието не можах да видя.
Вижда се много добре. След 15-та секунда - хоризонталните линии на бял фон.
Да вижда се малко защото е на динамичен режим където всички настойки са на максимум , на стандартен и филм е невъобразимо лошо. Нямаше как да го снимам на другите режими , проблема с ШИМ никак не е за подценяване.
Подобно като на това видео:
https://www.youtube.com/watch?v=6B6OPwfRMSs
SONY KD-55X9005 3D LED е без ШИМ, ама е с 1000 лв по-скъп от Самсунга .
Остава LG 55LA970V , като алтернатива за същите пари .
От SONY KD-55X9005 има почти само мостри и е прекалено скъпо за 55 инча ако беше 65 инча веднага бих го взел , въпреки недодяланото и разбъркано меню в сравнение с самсунга.
Незнам защо в стари модели като Samsung 46D7000 няма ШИМ , само в менюто на плеяра му има .
здравейте, въпросът ми е защо уж по-ниската серия F6510 на Самсунг е по-скъпа от F6670 ?
6510 е с бял корпус. Съответно има търсене, понеже винаги жените искат модела да пасва на интериора....и така търсенето определя предлагането. Допреди 2 години Семсун предлагаха и модели с рамки в червено или имитация на дърво.