Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте, харесал съм си 1 телевизор Sharp, но нямам опит с техни продукти и ме интересува дали заслужава внимание или трябва да се избягва като марка. Като цяло има ли някакви отзиви за качеството на продуктите им спрямо "по-известните" марки като Сони и Самсунг? Интересува ме най-вече качеството на образа. Телевизора ще ползвам като монитор и да играя игри на PS3.
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Няма вече марка - гледа се даден модел ,че даже и конкретната бройка от модела . Виж предните страници - има впечатления от някои скорошни модели ...
Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
eeka
Здравейте, харесал съм си 1 телевизор Sharp, но нямам опит с техни продукти и ме интересува дали заслужава внимание или трябва да се избягва като марка. Като цяло има ли някакви отзиви за качеството на продуктите им спрямо "по-известните" марки като Сони и Самсунг? Интересува ме най-вече качеството на образа. Телевизора ще ползвам като монитор и да играя игри на PS3.
Кой модел? (ама едва ли ще е 8-ма серия...) За игри ти препоръчвам Sony.
Здравейте,
Търся LCD телевизор, 32 инча на цени до 500-550 лв. Ще се ползва от възрастен човек, така че основно ме интересува приемливо качество на изображението. Допълнителни smart функции за свързване към интернет и компютър са без значение.
Бихте ли ми препоръчали някой от следните варианти:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...TX-32A300E-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UE-32H4000-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LB5610-LED
Re: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Щом ще го гледа възрастен човек значи трябва да има по-лесно меню и най-вече силен звук....погледни и тези също
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LN540B-LED - стар модел, но много бейсик и не съм чувал оплаквания, железен е, а и е само 419 лв:):ole:ole:ole...дет се вика какво му плащаш:punk:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KDL-32R421-LED - приятел го взе за баща си. Каза, че е доволен и има хубав и силен звук.
При малките диагонали е въпрос на лично усещане, така че който и да избереш все ще му се радват:)
Ако нямаш време да обикаляш .... http://www.emag.bg/televizor-led-aka.../pd/DXWGLBBBM/ - четох някоко мнения в румънски сайтове и за парите си заслужавал.
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Мерси за отговора. Ще избира някой измежду тези модели.
Здравейте!
С ваша помощ миналата година си купих SAMSUNG 40H-6400. Доволна съм от телевизора. Сега отново ми предстои избор и се надявам да ми помогнете. Телевизора ще се гледа в средно осветено помощение, с пряка слънчева светлина, като ще се използва за гледане на цифрова телевизия (спорт и филми), някои HD канали, гледане на филми от компютър, 46"-48", бюджет около 1500лв. Търся нещо аналогично на предия модел, кои са водещите модели и марки в момента? Трябва да го купя до неделя.
Благодаря предварително!
Здравейте,
С първия си пост във форума искам да Ви поздравя за чудесната информация, която може да се намери тук, както и да Ви помоля за насока.
Спрял съм се на следните характеристики и изисквания:
1. Телевизорът ще се ползва най-вече за FULLHD филми и малко цифрова телевизия, 3D не е на 100% необходимо.
2. Като размер съм се спрял на 42" и LCD LED технология
3. Бюджет 1 000 лв. – 1 200 лева.
4. Без предпочитани марки.
5. В частност съм се спрял на този модел LG 42LB670V, цена и пакет.
Тук освен телевизора получавам и външен хард диск, който след време ще се ползва към мултимедиен плейър. Аудиото също е бонус, и ще му се намери предназначение. Всички тези „бонуси“ за мен не са определящи при избора на телевизорът.
След като разгледах цените по други места, този вариант ми се стори доста добър.
Прочетох някой друг материал за телевизорите, но знанията ми са ограничени.
В темата за LG видях сравнение м/у новите модели. От среден клас (бюджетни) модели този има плюсове, като Full LED Local Dimming и Motion Clarity Index 700.
Затова се обръщам към Вас за съвет. Моля да ми споделите, като характеристики и ценово заслужава ли си и съответно в този ценови диапазон, да ми предложите друг телевизор (марка, модел), който да е по-добър вариант за целта и съответно по-добър избор!
Сърдечно благодаря!
Цитат:
hristoslav2
Здравей,
До колкото виждам по-съществени разлика м/у двете LG-та са дизайна и опресняването на картината LB670 (MCI 700), а LB700 (MCI800) с разлика от 30 лева. Друго пропускам ли ?
Тук lg-42lb700v го има със същия пакет.
Може ли да ми кажеш на кратко за Samsung-a плюсове и минусти сравнено с тях, ако е възможно?
Поздрави!
Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
Pety0
Здравей,
До колкото виждам по-съществени разлика м/у двете LG-та са дизайна и опресняването на картината
LB670 (
MCI 700), а LB700 (MCI800) с разлика от 30 лева. Друго пропускам ли ?
Тук
lg-42lb700v го има със същия пакет.
Може ли да ми кажеш на кратко за Samsung-a плюсове и минусти сравнено с тях, ако е възможно?
Поздрави!
Ето ти ревю за ЛГ 700
LG 42LB700V | TV Reviews
Щом ще гледаш предимно филми, тук наличието на външен хард диск и на саундбар система 2.1(въпреки и от възможно най-нисък клас) си е голям +, както и добра картина
Ревю на Самсунг-а ( който е посочил Христослав)
Samsung UE40H6400 (H6400) Review
Като цяло Самсунг-а е смята за един от най-добрите в този размер (40-42"), отделно може да се върти, докато ЛГ-то е статично.
Решението си е изцяло твое, записваш на флашка филми, отиваш пускаш и избираш:)
- - - - - - - - - -
Цитат:
hristoslav2
Днес ходих в Технополис. Пристрастна съм към Samsung, не съм сигурна, но като че ли Panasonic има по наситени цветове и по-малко размазва при резки движения на картината.
Каква е разликата между SAMSUNG 48H6400 и SAMSUNG 46F6500?