Re: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Като гледам вече вдигаш бюджета на 600 лв:) още малко ако помислиш и ще вземеш някое Сони w705 :) :Drinks:
Запиши си филми на флашка и ги тествай. След като държиш на Wi-fi ...от таблет или от телефона тествай да хвърлиш филм на телевизора в магазина. Даже после го поръчай он-лайн...хем по-евтино, хем имаш и 15 дена да го тестваш и върнеш:) Един приятел така тества 3 телевизора докато се спря на един
Вземай 1-ия ако искаш да е до 500 лв. , ето още едно предложение..не е ЛГ
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...32PFL3208H-LED
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
здравейте,какво ви е мнението за Sony KDL50W685 ,че него см си хаесал?мерси предариелно!
48L1433DB - Toshiba
Мнения за тоя тюфлек? :D
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Цитат:
Първоначално публикувано от
sisonka
Този ти е 10 процента над бюджета но все пак го погледни.
LG 32LA6130 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Той нали иска с Wi fi.....иначе без Wi fi една камара(то не че с един донгъл всеки телевизор неможе да стане с wi fi де:)
Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Цитат:
zezco
Той нали иска с Wi fi.....иначе без Wi fi една камара(то не че с един донгъл всеки телевизор неможе да стане с wi fi де:)
Цитат:
дали по кабел или по Wi-Fi няма значение защото имам кабел до там.
А LA6130 има лан.
Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Цитат:
zumbaiu
А LA6130 има лан.
Аха, има много начини
Цитат:
zumbaiu
Този има ли ЛАН или не? Имам кабел до мястото на ТВ-то. И дали ще мога да си шервам от лаптола както на другото ми LG със същата програма(Smart Share)? Пише че не е смарт.
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Да LA6130 има лан порт. МОжеш да бъдеш в лан мрежата и да си правиш каквото искаш по лан мрежата. Като искаш да шерваш по wireless ти трябва и такава връзка до устройството от което работиш или блутут....
Имаш 2 варианта:
1. Взимаш си този 1-ия който си си харесал...http://www.technomarket.bg/products/...31/lg-32ln570r и това е всичко
2. Взимаш някой друг и си записваш файловете на флашка или външен хард и си гледаш....или купуваш мултимедиен плейър с wifi....или даваш още няко лев за да си направиш телевизора с wifi, но ТВ-то трябва да има поне лан порт.
На мен най-лесен ми се струва 1-ия. Отиди, виж дали ти харесва картината, тествай го и си готов....ако искаш нещо друго чети поста на svetlio1 по-горе и там ще разбереш как се прави смарт тв и се добавя wifi на телевизора
Цитат:
sisonka
Този има ли ЛАН или не? Имам кабел до мястото на ТВ-то. И дали ще мога да си шервам от лаптола както на другото ми LG със същата програма(Smart Share)? Пише че не е смарт.
Има лан.Може да шерваш от лаптопа.Фул ХД 3д и два броя очила с него.
Цитат:
boxob
здравейте,какво ви е мнението за Sony KDL50W685 ,че него см си хаесал?мерси предариелно!
по спомен модела беше орязана версия на W807
Sony W6 Owners Thread | Page 55 | AVForums
ето тема и в германският форум
Der Sony W685 Thread, Sony - HIFI-FORUM
ако някой се интересува от матриците..
EMD Chemicals Performance Materials - LCD technologies | EMD Chemicals
Definition of UHD TV Becomes More Muddied - Display Central
Господа кажете кой:
1.Телевизор SONY KDL-50W829 3D LED -1769лв.
2.Телевизор PANASONIC TX-48AS640E 3D LED -1399лв.
Цена качество, почти еднакъв размер на матрица
Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Цитат:
zgk
След като Панасоник се отказаха от производството на плазма, вече по-трудно ще се намират качествени телевизори в диапазона 50"+...знаем за проблемите с неравномерните подсветки и ъгъла на виждане на ЛЕД тв-тата. Не си казал какво искаш от ТВ-то.
Ето ти ревюта на Паната....https://www.youtube.com/watch?v=i7XOvM3Z2kk и http://www.avforums.com/review/panas...V-review.10436
Сони-то го водят за един от най-добрите ТВ-та във високия клас....http://www.trustedreviews.com/best-tv_round-up_Page-7
на 7-мо място след 4К, curved и плазмите на Панасоник:)
Отговор: Re: Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница
Здравейте, моля някой да ми даде съвет кой от 2-та телевизора е по-добрият избор...Реално може ли да се каже колко Hz-a са, защото на единия пише 1200 BLS, но...Бюджетът ми е 1 100-1 200 лева, ако има нещо по-добро за тази цена съм отворен за предложения...Благодаря! :)
PANASONIC TX-40AS640E
SAMSUNG UE-40H6400