Колеги ПОМОГНЕТЕ ми в ИЗБОРА на LED TV !!!
Здравейте setcom.bg форумняци... Тук прочетох много информация, за което искам да Благодаря !!! Мой колега ви препоръча форума и честно да си призная не съм много по форумите :D ама като ще се дават пари поне да знаем за какво :) Работя в ИТ фирма за това, че съм както се казва на "ТИ" с технологиите и т.н. :) Но искам с ваша помощ да си избера ТВ за Коледа :) Спрял съм се на няколко модела ще ви споделя и функциите, които предпочитам. В последните години САМСУНГ са номер 1, вече и LG !!! PHILIPS ниските серии са доста зле, а TOSHIBA изостават с доста функции, PANASONIC не ги харесвам - нека си правя ПЛАЗМИ !!! :D :D :D
Искам TV да е на цена до 1 200 - 1 300 лв. макс - на лизинг ще го взема :) Около 42 инча не по-малко. Киноман съм и главно ще гледам ФИЛМИ мисля с комплект VIVACOM цифрова, имам отделно и PC и Laptop с които да ги свързвам! Качеството на картината е най-важното за мене. Ще се използва в малка спалня :) В Техномаркет има добри предложения, гледам главно да има лизинг към UniCredit, но в последно време ги има навсякъде. Дайте мнения, че доста четох и на моменти се обърках дори :D
SAMSUNG UE-40F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 42LA690S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://technomarket.bg/products/09127535/lg-42la660s
LG 42LA691S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
ЗА тези ми интересно... на добра цена са и 47 инча...
LG 47LA641S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 47LA640S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря предварително !!!
Отговор: Колеги ПОМОГНЕТЕ ми в ИЗБОРА на LED TV !!!
от изброените от теб
Samsung UE-40F6500
и още няколко
Panasonic TX-L42FT60E или ET60E
Sony 42W805/807
LG 42LA790 или 740
Цитат:
.....TOSHIBA изостават с доста функции.......
Я пак ! Наистина не си в час . Новата L7 серия е .... без коментар .
PANASONIC TX-L42ET60E - май не е лош :)
Сонито отива на 1400 лв. :) А 7-та серия е доста скъпа :)
Има още не лоши модели , но няма как да ти давам акъл да си харчиш парите .
Вече го направих , но в друга тема . Добър е , но си иска и качествен сигнал .
Аз съм почти сигурен какво ще си взема, но никога не е излишна допълнителната информация :)
А аз съм почти сигурен , че има шанс винаги да си промениш решението !
ТИ какво имаш :) И от колко време !? :) LG много дръпнаха последните години и очилата им за 3Д с пасивната технология мисля, че е много добра :)
доколкото аз разбирам с моите скромни познания, използваш ли думата "киноман" в едно изречение, трябва да някъде в него да присъства и думата "плазма"... ;)
ще оставя на тв-гурутата да коментират по-нататък, само ще цитирам думите на момчето, което дойде да смени ADSL IP TV-то ми с оптично IP TV:
"я, защо канал1 се вижда толкова хубаво? а-а-а, ти си бил с плазма-а-а..."
не съм гледал в домашна обстановка LCD '13, т.е. настроено както трябва, но до '12 смея да твърдя, че разликата между кристал и плазма е все още забележима...
Киноман съм да, но ще използвам и SMART-a доста :) Мерси за коментара, но предпочитам ЛЕД - тънките модерни LCD-та :) Съседа ми си взе скоро LG 42' и е супер доволен, преди това е имал PHILIPS 42', но от по-старите моделчета от преди 4-5 год. с Ambi-Light-a :) Плазмите сигурно не са лоши особено на PANASONIC !!!
Хм, и аз бях тръгнал за 42-инчови тънки и модерни 3Д ЛЕД-ТВ, но се върнах с тънка и модерна 50-инчова 3Д плазма - Panasonic ST60...
...и то без да съм киноман!
За пореден път се убеждавам, че когато човек не знае какво точно иска - особено при такъв богат избор, какъвто има в момента - трябва да е готов да разшири ограниченията, които първоначално си е наложил.
С две ръце за SAMSUNG UE-40F6500
Цитат:
Първоначално публикувано от
Geronimo1982
Здравейте setcom.bg форумняци... Тук прочетох много информация, за което искам да Благодаря !!! Мой колега ви препоръча форума и честно да си призная не съм много по форумите :D ама като ще се дават пари поне да знаем за какво :) Работя в ИТ фирма за това, че съм както се казва на "ТИ" с технологиите и т.н. :) Но искам с ваша помощ да си избера ТВ за Коледа :) Спрял съм се на няколко модела ще ви споделя и функциите, които предпочитам. В последните години САМСУНГ са номер 1, вече и LG !!! PHILIPS ниските серии са доста зле, а TOSHIBA изостават с доста функции, PANASONIC не ги харесвам - нека си правя ПЛАЗМИ !!! :D :D :D
Искам TV да е на цена до 1 200 - 1 300 лв. макс - на лизинг ще го взема :) Около 42 инча не по-малко. Киноман съм и главно ще гледам ФИЛМИ мисля с комплект VIVACOM цифрова, имам отделно и PC и Laptop с които да ги свързвам! Качеството на картината е най-важното за мене. Ще се използва в малка спалня :) В Техномаркет има добри предложения, гледам главно да има лизинг към UniCredit, но в последно време ги има навсякъде. Дайте мнения, че доста четох и на моменти се обърках дори :D
SAMSUNG UE-40F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria LG 42LA690S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Technomarket Bulgaria LG 42LA691S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
ЗА тези ми интересно... на добра цена са и 47 инча...
LG 47LA641S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria LG 47LA640S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря предварително !!!