Първоначално публикувано от
Geronimo1982 Здравейте setcom.bg форумняци... Тук прочетох много информация, за което искам да Благодаря !!! Мой колега ви препоръча форума и честно да си призная не съм много по форумите :D ама като ще се дават пари поне да знаем за какво
Работя в ИТ фирма за това, че съм както се казва на "ТИ" с технологиите и т.н.
Но искам с ваша помощ да си избера ТВ за Коледа
Спрял съм се на няколко модела ще ви споделя и функциите, които предпочитам. В последните години САМСУНГ са номер 1, вече и LG !!! PHILIPS ниските серии са доста зле, а TOSHIBA изостават с доста функции, PANASONIC не ги харесвам - нека си правя ПЛАЗМИ !!! :D :D :D
Искам TV да е на цена до 1 200 - 1 300 лв. макс - на лизинг ще го взема
Около 42 инча не по-малко. Киноман съм и главно ще гледам ФИЛМИ мисля с комплект VIVACOM цифрова, имам отделно и PC и Laptop с които да ги свързвам! Качеството на картината е най-важното за мене. Ще се използва в малка спалня
В Техномаркет има добри предложения, гледам главно да има лизинг към UniCredit, но в последно време ги има навсякъде. Дайте мнения, че доста четох и на моменти се обърках дори :D
SAMSUNG UE-40F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria LG 42LA690S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Technomarket Bulgaria LG 42LA691S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
ЗА тези ми интересно... на добра цена са и 47 инча...
LG 47LA641S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria LG 47LA640S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря предварително !!!