Моля помогнете при избор на LED TV!!!
Здравейте, днес открих форума и ще Ви бъда благодарен, ако ми помогнете при избора на TV.
Размера на екрана да е м/у 39 и 42. Бюджета е около 800 макс 850. Не държа да е smart или 3D, тъй като е за баща ми и той няма да използва функциите. Спрял съм се на 3 варианта, може ли да ми кажете кой е най-удачният и защо.
TOSHIBA 39L2333 630 лв.
SONY KDL-40R470 830 лв.
SAMSUNG UE-42F5000 850лв.
Аз клоня към Sony-то, но се чудя защо Toshiba-та със сходни показатели е 200лв. по-евтин?
Също може да предложите и други до тези пари.
Благодаря предварително!
Отговор: Моля помогнете при избор на LED TV!!!
Имам Тошибата и си е супер като за телевизия . Но ако ще избираш - или Самсунга или Тошибата . Лично мнение .
Благодаря ти за бързият отговор. Четох за Toshiba, че имало някакъв проблем с менюто. Искам да те попитам на по-бързи кадри дали ти замазва?
И още нещо 2ма продавачи ми препоръчаха Sony-то.....
Глупости . Бе хора от много четене се ... побърквате . Тест на място . Новите за 2013 Тошиби са с много добре организирано меню . Лесно за навигация и разбираемо .Не замазва - гледам само ефирна телевизия на него , но като си пусна филм в ХД формат , .... става картичка .
А има тук-таме . Бива , но има доста екстри , нали не се търси такова чудо ? Иначе - много добре като телевизор . Става и 5450 модела при тази ситуация .
До 800лв е един от най-добрите модели (40ЕН6030)
От 2012 , да уточня , но какво от това . За парите си е така , колега , прав си !
Благодаря Ви за насоките. Все пак, защо не ми препоръчвате Sony-то, само един потребител го препоръча???
Продавачите като ги попитах (отделно един от друг) и двамата бяха с "две ръце" за Sony-то :huh:
Защото е най-ниският им клас и отстъпва с доста от Самсунг-а (40ЕН6030) - само като дизайн е по-добре май :BigGrin
Не е до Сонито , а до модела . Това , което си посочил не е най-доброто за тези пари . Затова . И като вярваш на консултантите , защо още не си го купил , да попитам ?
А може ли някой да ми каже от Samsung-ите кой е по-добрият?
SAMSUNG UE-42F5000
SAMSUNG UE-40EH6030
Учудвам ме, че при разлика от само 2 инча първият модел е по-скъп, въпреки, че вторият е с 3D..... Ако не се ползва 3D-то, кой е по-добрият за гледане?
Втория е модел 2012 ! Но е по-добър .