Здравейте,някой да знае програмка която да увеличава размера на субтитрите ,става въпрос за гледане на филм от флашка през плеъра на телевизор ,благодаря предварително
Здравейте,някой да знае програмка която да увеличава размера на субтитрите ,става въпрос за гледане на филм от флашка през плеъра на телевизор ,благодаря предварително
Ако искаш да ги увеличиш от самия телевизор, но там няма такава опция значи няма как да стане-каквото е заложил производителя това е !
Ако тв не предлага опция за увеличаване размера на субтитрите , то единствения вариант е да се направят главни с Notepad (Word или някакъв друг текстов редактор).
Или да ги вкара в самия видео поток, но за HD видео файл ще отнеме доста време.
Бях чел някъде, че могат да се направят на главни букви със Subtitle Workshop.
пробвах Subtitle Workshop -става само за редакция, не и промяна на размера ,явно няма такава програма, благодаря на всички които се включиха!
Има подобна тема отпреди доста време. Там се обсъжда вграждане на субтитри във видео поток, като субтитрите могат предварително да се обработят. FЕАR МЕ беше предложил читава програмка там. Аз се пънах, че тази която ползвам е по-добра, но се оказах в грешка . Успех в търсенето!
П.П. Става въпрос за Xvid. Предполагам, че плеъра на автора работи точно с този формат.
Това с правенето на всички букви главни с Subtitle Workshop е хитро