Помощ за ново тв за 1500лв
Здравейте.
Преди 2 дена си счупих телевизора toshiba 46tl938 и сега ще трябва да взимам нов.В събота мисля да го взема и затова ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате какво да взема.Искам да е 46 или над 46 инча защото toshibata ми се струваше неще малка :BigGrin.Искам да има 3д и по бърз софтуер.Приготвил съм около 1500лв.Разгледах какво има но немога да избера Lg Samsung ili Philips.Незнам коя е по добрата марка но нещо ме влече към lg-to с това якото дистанционно.
Отговор: Помощ за ново тв за 1500лв
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Hristoslav2 , приемам безрезервно всичко написано от теб, но в ТМ има LG47LA667S за същата сума. Не е ли по-добър като избор? Сравнени тези двата LG с Samsung 46F6500 кой би препоръчал ? Samsunga дори го иа на разсрочено без оскъпяване. Благодаря !
Благодаря ви за предложенията но се чудех точно за тези двата кой е по добър вариант.А за тези какво мислите
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-50LN575S-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0LA620S-3D-LED
Искам да поддържа mkv файлове защото с toshibata беше голяма занимавка да конвертирам.Ще ви помоля за малко по голяма активност защото ме е истрах събота да не взема да се набутам с някой телевизор
с какво е по добър samsung ue-46f6670 3d led от останалите.За тези пари няма ли някой 50инчов.Виждам разлика само в Hz и в micro dimming което незнам какво е
Цитат:
komani
с какво е по добър samsung ue-46f6670 3d led от останалите.За тези пари няма ли някой 50инчов.Виждам разлика само в Hz и в micro dimming което незнам какво е
Взимай SAMSUNG UE-46F6500 на изплащане без оскъпяване и не му се чуди повече. Разлика с 46f6670 няма да усетиш.
Ако искаш пасивно 3D - тогава вземаш LG. Sony са с по-добра картина, но там смарт функциите и поддържаните формати са малко 'дървени" заради политиката на фирмата спрямо прaвоносителите.
Зависи кое 3д ти допада повече,аз бих взел LG,защото предпочитам пасивно 3д,също така е по евтин и за моделите от 660+имат вграден субуфер и 3 двуканални говорителя което си е предимство поне за мен.Самсунг е с активно 3д,лично за мен единственото предимство на самсунга е по бързия процесор,във всичко останало LG го превъзхожда.Филипса вече не струват.
SAMSUNG UE-46F6500 също е добър избор и ако е с 0% лихва на лизинг, скачай на него.
Разликата с UE-46F6670 е едно дистанционно с гръмкото име "SMART TOUCH" ако държиш да си фешън.
Вземай Samsung 46f6500
или тези 2 модела с добра картина и по-голям размер и без безсмисленото!!! - така или иначе 3D:
SONY 50W655
PANASONIC 50E6E
Успех!
Здравейте .
Неразбрахме само дали колегата , ще се похвали с ново ТВ . Иначе LG 47LA690 който е предложен е с 50hz опресняване на панела докато 6500 серията на Самсунга е 100hz което като цало позволява 2-3 часа повече гледане на ден и намалява умората на окото с максимум 40% което е важно. А подсветката 400 ,800, може и да се появи трептене , за мен по добре да се изключи.
Това не е лошо ако колегата не е взел ТВ още и ако недържи на лизинга.
Philips 47PFL6198K/12 47" 3D LED SmartTV, Full HD, Ambilight XL 2 sided, 700Hz PMR, Micro Dimming
може и 100hz да е LA690, зависи от месеца на производство.
Цитат:
EVGO
. Иначе LG 47LA690 който е предложен е с 50hz опресняване на панела докато 6500 серията на Самсунга е 100hz
Бе не знам колко са важни тези херцове и каква им е ползата,но на "теста с японката" 6500 мажеше значително повече от 690,за мен е важното какво се вижда на екрана а не какво пише в описанието !