Помощ при избор на телевизор над 40 инча
Здравейте колеги,
предсти ми покупката на нов телевизор, но както повечето нови в този форум, не мога да реша кой да бъде. И така:
- пари до 1 500 лв. (+/- 50 лв.)
- Изключваме Самсунг, LG и всякакви други корейски, китайски марки.
- диагонал - от 40-42 инча до 50 инча
- технология - нямам идея. На нормалните 2 Д сякаш ЛСД ми харесва най-много заради ярките цветове и големия ъгъл на виждане. Плазмата са ми много пастелни цветовете и няка си убити. ЛЕД имаме едо малко 24 инча, което обаче под ъгъл става като бяло. При 3Д нямам идея. Така че приемам всякакви предложения.
- не ме интересуват глупости като сайп, камери и т.н. нетипични за телевизор глупости
- би било хубаво да има възможност за запис на предавания, картина в картината
май това са основнит неща. Четох доста за херцовете на прцесора,опресняваето на картината, но така и не ми станаха съвсем ясни.
Благодаря предварително на всички, които ще помагат.
Отговор: Помощ при избор на телевизор над 40 инча
Благодаря на Сома, но просто не искам тези две марки. Може да имат страхотни технологии и продукти, но не съм фен на конкретните марки и не си купувам нищо на тях. В интерес на истината харесвам и съм страшно доволен от Филипс, не само телевизорите, но монитори и други продукти. Обаче май от 2013 г. насам вече не са това, което бяха. Иначе не бих се колебал. Сега вариантите са Сони, Панасоник, Шарп, Тошиба... и ако изпускам още някоя.
Момчил, благдаря ти за мнението, 42 инчовото Сони наисина отговаря на това, което търся. Евентуално, ако има нещо с по-голям екран...
Цитат:
Първоначално публикувано от
givan
.... В интерес на истината харесвам и съм страшно доволен от Филипс, не само телевизорите, но монитори и други продукти. Обаче май от 2013 г. насам вече не са това, което бяха....
По-скоро от 2013 г. насам вече започват да "заприличват" на това, което бяха...
Но поради условието "Изключваме ...и всякакви други ... китайски марки", отпадат от твоята класация
Пич,оня ден ходих в техното и пак раглеждах тв-та СОНИ 42W805-това е телевизора и като цена е супер с подаръка.Аиначе мненията ни се покриват относно ширпотребата.Успех в избора.....
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
В технополис варна има едно сони W805 55'' а от двете му страни 2 шарпа, този горния и един 7-ма серия. И ДВАТА СА БОЗА в сравнение със сонито. НЕ е от настройките - пробвах ги. Просто панелите на тези шарпове толкова си могат.....
Ако ще се взема шарп ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е със Quattron, но там цените са съвсем други.... х2 :)
Благодаря за съветите, колеги :) За сега сони-то май е най-подходящ. Отговаря на всичките ми изисквания. Искаше ми се да е с малко по-голям дисплей, ама карай...
а като мнение за този модел: https://www.technopolis.bg/b2c/detai...47DT50E-3D-LED
Panasonic DT50 е модел от 2012 г. и 99% е мостра.
Ако е мостра, отпада... На мен ми се стори доста добро предложение за тези пари...
а този? на промоция пише, че е... да не е и той мостра
TOSHIBA 50L7335DG :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Този не би трябвало да е мостра, защото е модел от миналата година.
За тия пари си е добра оферта.
Погледни и този ------> SHARP 3D LC-50LE752V
47ET60 е 1379лв в момента (в ТП)
Значи... изборът спада до Тошибата и Шарпа?
Ами, така излиза. :)
Защо не поизчакаш малко. Март-април започват да излизат новите модели телевизори. Цените са обещаващи.