Отговор: Избор на 3d телевизр
Първо за това разстояние по-скоро 47 инча.
Имам LA691 и като цяло само хубави неща мога да ти кажа. За това, което си написал YOUTUBE си върви перфектно при положение, че дори кабел не съм му сложил още, а карам на wireless-a. Ъпдейтите съм ги изключил. Ползването на нета е удобно със сигурност.
Panasonic-a няма PVR и няма да можеш да записваш с него. Също като субтитри е най-зле.
Sony-то има най-добра картина според мен от трите. Минус са също субтитрите.
Откъм браузер, плейър и смарт функции нямаш колебание - LG.
Сателитен тунер за какво ти е незнам.
Здравейте! извинявам се ако е проблем, че се меша в темата на автора.
Искам да попитам за модел Sony KDL42W653 ето клип https://www.youtube.com/watch?v=Cs1f1uPF72c
Та този модел защо го няма в България ?
W653 е с DVB-T2 тунер Specifications | W680A / W650A / W600A Series | Televisions | Sony
Предназначен е за страните предаващи в този стандарт.
у нас се продава W650, защото у нас стандартът за цифрова ефирна тв е DVB-T
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...KDL-42W650-LED
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Значи този w650 има същите параметри като другия модел от клипа с тая разлика, че тунера е различен?
Ами май за тия пари и тази големина-47 остана само ЛГ-то,ще изчакам новата промоция на ТП от 10-ти и ще се мятам.А тези двата 640 и 620 кои е по-добър,гледам 620 е Direct led а 640 Edge led,матриците са по 50 херца.Кои е по добре и защо,и заслужава ли си 100 херцовата матрица на 691,нищо че е 42 инча?Аз спорт не гледам много често,но за филми с бързи сцени да не са проблем по малките херцове?
Цитат:
petko93
Значи този w650 има същите параметри като другия модел от клипа с тая разлика, че тунера е различен?
Разликата е само в тунера
Цитат:
nikiww
Ами май за тия пари и тази големина-47 остана само ЛГ-то,ще изчакам новата промоция на ТП от 10-ти и ще се мятам.А тези двата 640 и 620 кои е по-добър,гледам 620 е Direct led а 640 Edge led,матриците са по 50 херца.Кои е по добре и защо,и заслужава ли си 100 херцовата матрица на 691,нищо че е 42 инча?Аз спорт не гледам много често,но за филми с бързи сцени да не са проблем по малките херцове?
Има разлика и в дистанционото (меджик в модели от 660 нагоре
LA620 = графит, 615 + MCI 200 + Direct LED - без WI-FI
LA640 - черен, MCI 200Hz, Edge Led
LA641 - черен, MCI 200Hz, Edge Led
LA643 = 615 + LED plus
LA644/645 = LA643 + SmartTV + MCI 200
LA660 - титан, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA667 = LA660 но бяло-сребрист, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA690/691V = LA660V + въртяща стойка Magic Swivel, титан, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post656902
от 660 нагоре може и да са със 100Hz-ови панели но настройките в сервизното меню не са като в серия 710
Как да проверя дали телевизорът ми е 100Hz?
Ако в настройките на параметъра за изображение TruMotion, има функция De-Blur, значи телевизърът е 100Hz, ако тази функция я няма, то телевизорът е 50Hz.
За 50hz-те модели
Не прекалявайте с настройката [TruMotion] control: тя е само dejudder, но няма de-blur функция - няма възможност за намаляване на ефекта на сапунената опера при 24p филми без каквото и да е нарастване на motion resolution. Изключете я - off.
Благодаря на всички от форума-чета го от доста време.Днес си купих телевизор от промоцията на ТМ- LG 47LA690S, цял ден го разучавам,доволен съм. 3Д субтитри не поддържа май,трябва да тегля само 3Д с бг аудио? И ще тръгнат ли някога тия субтитри или така ще е? И ако някои знае къде мога да си поръчам обикновенното дистанционно в България да сподели. Благодаря Ви.Поздрави.
И с тези очила за игри,как се ползват?Игрите се купуват или се теглят и от къде?
Честито!
А колко пари беше след голяяямата промоция тия дни? :)
Супер, това е някъде около 16-19% намаление, което си е екстра. :)
Честито! Може ли да попитам откъде си взел ТВ-то тоест от Техномаркет или Технополис? Питам щото 42 инчовия размер на този модел в технолопис е 1186 лв. а 47 инчовия е 1471 лв. ?
Цитат:
petko93
Честито! Може ли да попитам откъде си взел ТВ-то тоест от Техномаркет или Технополис? Питам щото 42 инчовия размер на този модел в технолопис е 1186 лв. а 47 инчовия е 1471 лв. ?
Техномаркет, 42-ката беше 1049 лв. май,но аз взех 47-цата,защото си бях харесал 47LA640S ,ама за същите пари взех тоя
И никой ли не знае нищо за субтитрите,обокновенното дистанционното,и как се влиза в сервизното меню с меджик дистанционно?
Цитат:
nikiww
Техномаркет, 42-ката беше 1049 лв. май,но аз взех 47-цата,защото си бях харесал 47LA640S ,ама за същите пари взех тоя
И никой ли не знае нищо за субтитрите,обокновенното дистанционното,и как се влиза в сервизното меню с меджик дистанционно?
Добре, че не си взел "LA640S" защото гледам не е много популярен този модел, а LA6200S и LA690S са много по-популярни сред потребителите. Защо не прочетеш тази тема?
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-6-a.html
Едва ли ще получиш софтуерна подръжка на 3D субтитри.
https://www.google.bg/search?q=AKB73...m=122&ie=UTF-8
С меджик дистанционното не можеш да влезеш в сервизното, а и за какво ти е да пипаш там..
-----
LA640 е оптималният като цена/екстри
Всички модели от 620 до 691 са еднакви хардуерно. Разликата е в цвета на корпуса и комплектацията...