Отговор: OLED Телевизори - съвети и обсъждане
Цитат:
Първоначално публикувано от
stoyanow
Възможно ли е да има партиди с повече предпоставка от други? Важното е, че ще го оправят. Но ли попитал, след като го вземеш :), в крайна сметка покриват ли гаранцията или не бърн ин и да препоръчваш ли OLED или не :)
Операторката от LG ми даде два номера на сервизи за връзка. На първи първоначално не ми отговориха и позвъних на втория /умишлено не им пиша имената, за да не подвеждам някого с моя минимален опит с тях/. Там човека като му казах, веднага знаеше за какво говоря и каза, че това е срещан проблем при OLED /не спомена за партиди, модели и т.н./ и се подменя панела по гаранция, беше напълно наясно с нещата и не трябваше много да му обяснявам, уточнихме какво да му изпратя на вайбър, за да ми дадат по-пълно становище.
По-късно ми звъннаха от другия сервиз, оператор ми прие данните за проблема /исках да видя те какво ще кажат/, след известно време ми се обади човек, който ме попита за какъв уред става въпрос /веднага разбрах, че нещата ще са тежки/. След което ми даде данните на местния провинциален сервиз и да ходя там - аз в този местен сервиз и калъфчето на телефона не бих им дал да ми сменят /имал съм опит преди години с тяхната ужасна некомпетентност/.
За момента се надявам първоначалните ми много добри впечатления от сервиза, на който ще пратя телевизора да се потвърдят до края и тогава ще напиша отзиви и ще напиша и името на сервиза, за да бъде коректно изцяло написаното за случая.
Колкото и да ги хвалим тия телевизори, не е нормално да даваш 2-3-5-8 000 лв и да си правиш сметка какво гледаш, че да не замине нещо. Изобщо не е оферта да се купува такъв телевизор в момента, да картината е чудесна, но няма как това да е нормално.
На времето, при плазмените телевизори беше същото 2000-2013 година. Процентът оплакващи се, беше сходен с настоящите от OLED :)
OLED не са телевизори за всекидневната, хола...а за ценители на добрата картина.
За това, ако имате у дома тъща, жена, деца които гледат по цял ден сапунки, риалита, картуун нетуърс и тям подобни.......дръжте ги далеч от OLED телевизора!!!
Купете им един евтин 55" LCD за 1000 лева, а вие си ползвайте OLED-а :) В противен случай ще псувате и ще искате да изхвърлите цялото домочадие през терасата...
OLED-телевизори специално направени за ергенчета.. (без гаджета, любовници, женички, тъщи и наследници). Може да гледате Hustler, Brazzers,Dorcel XXX с отлично качество, но максимум 2 часа... Тя и без това ще ви отмалее ръката[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
1 Прикачен файл(ове)
Да де. Купуваш, за каквото ти трябва, а не за да имаш и ти.
Добро Утро на всички. Моля да ми помогнете с избора на OLED телевизор. Първият ми избор беше между OLED и QLED, но след доста четене като, че ли се спрях на OLED технологията. В момента избора ми се колебае между Philips 55OLED804 (разбрах, че разликата с 854 е само в стойката); LG OLED55C9PLA и Panasonic TX55GZ960E. Та питането ми е кой е с по-нов/съвременен процесор и на коя опрационна система да се спра - Android, webOS или myHome (мисля, че така се казва OS-a на Panasonic). Благодаря предварително на отзовалите се!
Не бих си купил нито един от изброените, но бих избрал на твое място PANASONIC 55GZ2000 ...
[QUOTE=-Shark-;963319]Не бих си купил нито един от изброените, но бих избрал на твое място PANASONIC 55GZ2000
Благодаря за предложението, но този телевизор е 4000 лв (почти двойно по-скъп от предложените). и е доста над бюджета ми, мисля да отделя 2500 максимум.
+1 за C9 , бест селъра за годината .