Първоначално публикувано от
daktylos Здравейте! Бюджетът ми е 2500 - 3000 лв. и съм се спрял на три варианта, понеже за почти всички чета противоречиви мнения и в общи линии нямам никаква идея какво да взема
. Ще се използва изключително за PS4 и филми. Изборът ми е между:
1.
Sony 55W955 - в момента е на промоционална цена до изчерпване на количествата и тайно подозирам, че са мострени бройки. Доколкото четох тук и в чужди форуми, телевизорите Sony са с един от най-ниските input lag и са подходящи за игри. Друг плюс е пасивното 3D, понеже аз съм от тези, които получават главоболие от активното. На някои места срещнах мнения, че W829 се справял по-добре с контраста и като цяло бил по-удачния вариант, нищо че е по-нисък клас, но пък от тях не видях никъде 55"...
2.
LG 55LB870V - според мен е с най-красивият дизайн, проблемът че явно има някакви дефекти със статичните образи, дори има отделна тема създадена тук и ме е яд, понеже този ми беше фаворит.
3.
Samsung 55F8000 - също е промоционален в момента, малко е над бюджета ми, но бих го преглътнал. Проблемът тук е активното 3D и в този ред на мисли ми се иска да попитам (понеже само веднъж съм гледал 3D на Samsung 40D6000 и едно гадно трептене, световъртеж, главоболие) - тук технологията същата ли е? Не, че ще се скъсам да гледам 3D филми, но може веднъж да ми се наложи и...
Благодаря предварително!