Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Цитат:
Първоначално публикувано от
nassko1
Не знам дали нищо под не си заслужава и с какво да пътуваш до офиса.Може би трябва да се направят отделни теми за тв-напр.-hi end,midrange,budget.Иначе в тази тема често взе да се пише за кви ли не тв.......до 32' hd.
А аз като си купувах нова кола и си знам бюджета не питах във форумите коя кола е хубава,още по-малко за LEXUS и INFINITI'.А xe9305 едва ли си заслужава парите.Надмина и Panasonic dx900 и то доста,не по картина разбира се,това няма как да стане.
LCD TV PANASONIC UHD 3D TX-58DX900E | Телевизори | TV, Видео и Gaming | Технополис Б

Нищо лошо не искам да кажа все пак за него...разбира се.
Цитат:
ivailo.yordanov
+1 за Сони
Самсунг в случая , ама по-голям размер екран , ако е възможно Иначе смисъл от такава покупка - никакъв !
Здравейте. Тъй като ще се наложи отново да избирам телевизор съм се спрял на няколко модела.
1 - Телевизор LG 49UH7707
2- Телевизор Sony KD49X8307CSAEP Мисля ,че е модел 2015 ако изобщо има някакво знаение.
3- Телевизор Samsung UE49KS7002UXXH
Преди това бях с Samsung KU6472 който ползвах точно има няма 2 седмици. Също така този сайт от който са линковете крие ли някакви рискове за пазарене и т.н. Питам защото аз съм от тия хора които до сега не са пазарили online , а отивам в магазин купувам и ако има нещо пак в магазина.
Поздрави.
П.С -Ако пък има нещо по-добро същите пари, надявам се да споделите.
Самсунг или ЛГ , лично мнение .Сони доказаха , че Андроида не им е по силите , засега !
Риск има , ама малък , нали плащаш при доставката ! Пари по банка или подобни - в никакъв случай , така е в БГ !
Благодаря За риск имам предвид за гаранционен сервиз и т.н. Да не се окаже че е някой фантом. Значи за сега избора е м/у LG и Samsung. Някакъв превес на един от 2-та модела. По точно в качеството на картината. До колкото знам и 2-та са с 100hz панели.
От тия трите - Самсунг-а е най-добрият , Сони-то като картина е добре, но е доста стар модел вече - много му е тая цена (аз го взех преди година за по-малко и то с включена доп. гаранция) ...
Сайта ми е абсолютно непознат и съм леко подозрителен към подобни "най-добри" ...
Цитат:
SpliFF
Благодаря За риск имам предвид за гаранционен сервиз и т.н. Да не се окаже че е някой фантом. Значи за сега избора е м/у LG и Samsung. Някакъв превес на един от 2-та модела. По точно в качеството на картината. До колкото знам и 2-та са с 100hz панели.
Ако не е станало ясно , си падам ... по ЛГ при тв , по лични причини !
За сервиза и прочее питай , по телефона или имейл .Ако няма отговор - се замисли !
Това и мен ме притеснява . Защото разликата в цената от други сайтове е меко казано сериозна.
А защо е така !? Едни продават скъпо , други лъжат , трети .... И пак купувате стари модели с съмнителни наличности и прочие ....
Малко като спам ще се получи. Поради малки корекции в бюджета (който са надолу :D ) оптимален варянт за около 1500лв и 49". Или да си търся от друго място като старият (нов) телевизор Samsung 49KU6472 за около 1400лв?
Има ЛГ , модели 2017 с такъв размер и са в бюджета ти .Просто сега навлизат масово на БГ пазара и тук/таме ги няма .
Здравейте! Изчетох каквото можах от предните постове, но бих искал и аз да попитам за препоръка за нещо, с което да заменя поостарелия си TOSHIBA 40LV833G. Бюджетът за предпочитане да е до около 1500 лв. с надявам се разумното желание да е 4к тъй като май няма смисъл да се купува FHD на този етап. Откъм марка, Сони, но не е задължително. Ще се гледа в хол на разстояние 2-3 метра минимум, за гледане на ТВ от Мтел,футбол, Netflix и гейминг с PS4 Pro. Претенции към размера - нещо в диапазона на 43" - 55". Няма нужда от 3D, Извитият дизайн ме блазни, но за тази сума не очаквам да се вместим и с него.
Но в крайна сметка просто търся добър телевизор, с който да заменя доста стар такъв. Не търся нещо супер претенциозно така че каквото мислите, че би било удачно предложение, ще се радвам да го прочета.
Мерси.