Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор
Няма да пиша,но тъй като съм споменат лично...Колега напълно си прав да не четеш мненията ми щом не ти харесват.И аз така постъпвам понякога и не правя забележки на хора които просто не чета.Това могат да правят и всички останали на които мненията ми не им харесват.Иначе да четеш трудни шрифтове,граматически грешки и др. само и само да покажеш на някой,че ти си правият...ама те си знаят.
Колкото до шрифта,няма да го използввам,въпреки,че много издания в нета са с този шрифт и ако беше толкова лош щеше да има много недоволни.Знам,че проблема на някои от предните изказващи се(те си знаят кои) не е в шрифта и не е от вчера.
Надявам се с това да приключим с тази тема.
Що спорите за някакви шрифтове?!:BigGrin
Я сега по същество. Кажете какъв плеяр да кача на Тизен, за да подкара M3U плейлист от флашка?
Здравейте!
Моля ви за мнение за Samsung 55Q67R. В момента го има за 2200лв и се интересувам дали ще върши работа. Ще се ползва за ТВ, филми ит PC, както и за монитор за PS4 и евентуално за игри от PC. Видях че е 120hz и с VA матрица.
Моля ако имате по добри предложения в този бюджет и размер да споделите.
Благодаря предварително!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
По добро от това SONY към момента около тия пари няма.
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...5b-p402635871/
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Благодаря много за бързият отговор! Може ли само на кратко за информация с какво е по-добро Сонито?
Поздрави!
Цитат:
sony 1
Подсветка, картина.
Ок, благодаря!
Един страничен въпрос извинявам се за което, можели да се гледа тв от два различни източника примерно Булсат през hdmi и а1 през к модул и без да е нужно винаги да се задава търсене на каналите незнам дали правилно се изразявам извинете ме и ако става кои телевизори го могат
Може, стига моделът телевизор да поддържа функцията PIP (картина в картината).
Другият вариант е телевизорът да има двойни тунери и два слота за карти.
Е то при такова задание всеки тв го може - сигнал от външен източник и от вграденият тунер.:)
Вече ако ще се гледат едновременно двата източника ти трябва функция "картина в картината" - доста модели от среден и висок клас го могат.
Виж с два тунера и съответно два слота за CI са си рядкост - обикновено моделите на Панасоник от висок клас.
Благодаря за отговорите още един въпрос дайте мнения относно тези два тв Samsung 65mu7002 и Philips 65Pus 7502 предимства и недостатъци и кой би бил по добър за гледане на спорт и друго, кой има по малко трептения от двата телевизора
Да се похваля, че си закупих сонито 55xf9005. Много съм доволен от самия телевизор. Личното ми мнение е, че за гледане на телевизия основно това е правилния размер. В магазина тествах 55 и 65 от 2,5-3м и определено 65 за телевизия е кофти. Но за филми (тествах и това) е по-добрия размер.
Благодаря на всички за коментарите, насоките и помощта.
Цитат:
krasi82
Един страничен въпрос извинявам се за което, можели да се гледа тв от два различни източника примерно Булсат през hdmi и а1 през к модул и без да е нужно винаги да се задава търсене на каналите незнам дали правилно се изразявам извинете ме и ако става кои телевизори го могат
На щайгата Q6, за да гледам два източника хдми + тунер, трябва хдми да ми е водещето, обратното не става. Като гледам каблната, КВК е активно само за другите останали тунери - сат и аналог. Другите източници не са активни. Дори на тубата не може да направиш КВК. Смарт, смарт, ама ограничен. Боклуци!
Не се хваля, само отбелязвам, че 65' се оказа ИСТИНСКИЯТ размер за телевизор за мен! От масата (6-7 метра) е ОК, а и по голям може, но няма място, а от дивана 3 м. нямам никакви оплаквания. Супер е и от там. Честно нямам оплаквания и за телевизията, дори НОВА се гледа добре! Явно сигнала ми е ОК. (гледам с карта и M-Sat). Доволен съм с една дума от цялото упражнение по смяната. Ако имах възможност бих направил чудесен микс м/у ОС на Самсунг и LG и би се получила една чудесна и user friendly система WEBZEN например :)