Зравейте!Моля за помощ!предстои ми покупка на телевизор.спрял съм се на следните модели:ТВ LED LCD Sony KDL42W805BBAE, Телевизор LG 42LB700V 3D LED, ТВ LED LCD Philips 40PUS6809 4K UHD цената и на трите модела е почти еднаква!
Зравейте!Моля за помощ!предстои ми покупка на телевизор.спрял съм се на следните модели:ТВ LED LCD Sony KDL42W805BBAE, Телевизор LG 42LB700V 3D LED, ТВ LED LCD Philips 40PUS6809 4K UHD цената и на трите модела е почти еднаква!
може , макар че току прочетох във форума за проблем при LG с някаква линия на екрана
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...42AS750-3D-LED това ми изглежда най–добре като параметри и 5г гаранция, но нямам никакви впеяетления за panasonic
Въпроса ми е към hristoslav 2-последно този SONY KDL 42W829-SD-LED-като най добър от трите ли го предлагаш нали замазваше най-много теста с японката?!
Здравейта!днес ходих в два различни магазина и двата консултантите посочиха sony -то като най-добър?! моля ако някой има някакви наблюдения да помага,че мисля утре да купувам.
Аз съм доволен от 2 седмици. Само че съм с w828 ама май е едно и също
колеги, в Carrefour PHILIPS 40PUS6809 ULTRA HD е на цена 979! коментирайте моля!
моля hrisoslav 2 за мнение!
Не съм подреждал моделите.
Относно замазването - според мен всичко опира до настройки на MotionFlow и възможности на вграденият плейър.
Вече съм го споменавал няколко пъти. Аз съм категорично против тазгодишните UltraHD модели на всички марки.
Ако държиш на такъв телевизор - изчакай още две години до 2017 година. Дотогава ще оправят голяма част от проблемите им + ще догонят зададените стандарти.
hristoslav2, 42W829 няма настройки за motionflow Само 50 инчовият модел има.