Онлайн магазини за телевизори в България
Идеята за тази тема се роди спонтанно, при дискусия за поредното неадекватно гаранционно преживяване на клиент след покупка на телевизор от Техномаркет. Мненията по темата с онлайн магазини за телевизори са отцепени в тази нова тема.
Според мен, крайно време е да проучим други варианти за покупки. Обслужването и гаранционната политика на техномагазините не виждам да се е подобрила в последните 10 години.
За сметка на това, вече има редица утвърдени онлайн магазини, които предлагат невиждани доскоро екстри като да върнеш продукта без никакви въпроси до 30 дни след покупката му, в пъти по-любезно и адекватно обслужване, безплатни доставки итн.
Основният им проблем - предимно наблягат на лаптопи, смартфони, таблети. Телевизорите, които са предмет на дискусия в този форум са много слабо застъпени в тях.
Е - защо пък да не се опитаме в замяна на очакваното по-добро обслужване да им дадем малко акъл какво и как да направят за да са приятни за пазаруване.
mod. edit
--------------------------------------------------------------------------------
Че какво им е на румънците - ако уважават гаранцията, че даже и транспорта поемат, мисля че няма никакъв проблем. Даже имаш възможност мисля вече до месец от покупката да я върнеш ако просто не ти хареса - нещо много ценно и полезно.